Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Savner du at have lidt flere penge mellem hænderne, kan du jo evt. overveje at melde dig til et loppemarked, hvor du kan sælge ud af nogle af dine ting.

 

Det kan være en rigtig god måde at skaffe lidt flere penge på, samtidig med at du får ryddet ud i alt det, du har derhjemme, som måske alligevel bare står og samler støv.

 

Er der andre ting, du også gerne vil lære, kan du tjekke de mange online kurser ud her.

1 – Sørg for at have gode ting med

For det første handler det jo om at have ting med på loppemarked, som andre er interesseret i at købe. Selvom det kan være rart at få ryddet op i alt dit gamle skrammel hjemme fra kælderen, nytter det jo ikke noget at tage det med, hvis det ikke er noget værd.

 

Derfor er det en god idé kun at tage funktionelle ting med, som andre rent faktisk kan bruge til noget. Et tv, en guitar, en computerskærm. Har du en gammel bideskinne, skal du nok hellere smide den ud i stedet. Du kan altid købe en ny bideskinne lige her.

2 – Sæt pris på dine ting

Dernæst er det også en rigtig god idé at prissætte dine ting, så du ikke bare dukker op med en masse ting og sætter det på et bord uden at have priser på dem.

 

Der er mange, der bare elsker at gå at kigge på ting og priser på loppemarkeder. Men det er jo svært at finde ud af, hvad dine ting koster, hvis der ikke står priser på dem. Og det er ikke alle, der har lyst til bare lige at spørge. Så husk at sætte priser på dine ting.

3 – Husk at være ved din bod

Sidst, men ikke mindst, er det også meget vigtigt, at der hele tiden står en ved din bod, så der er nogen til at sælge. Skal du på toilettet eller lignende, er der derfor en god ide at være to i boden, så der hele tiden kan være en til stede, hvis den anden lige skal noget.

 

Det kan jo være, at der går en køber forbi, lige i det øjeblik hvor du ikke er der. Og det ville jo være ærgerligt at gå glip af det salg, bare fordi du lige hurtigt skulle hente noget eller på toilettet.

Recommended Articles