Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Vil du gerne lave noget hyggeligt med din familie i juleferien, men er du ikke lige sikker på, hvad det skal være, så frygt ej! For her kommer vi nemlig med et par gode bud på, hvad du og din familie kan lave, nu hvor I har fri i et par dage sammen.

 

Det er vigtigt at hygge sig i julen. Men det kan måske være svært at finde på noget at lave sammen. Dog er det ikke et problem med de tips, du finder herunder.

1 – Se årets julekalender

En af de nemmeste ting, I kan vælge at lave, og som ikke kræver meget andet end at mødes foran fjernsynet, er at se årets julekalender. Det kan være, at mor eller far er lidt bagud med afsnittene, og så er det jo oplagt at bruge ferien på at samle op på afsnittene, så I alle er klar til afslutningen den 24. december.

 

Det er altid hyggeligt at se julekalenderen sammen hele familien. Vil du gerne læse mere om de mange julekalendre, der bliver vist i tv, kan du finde mere info om årets julekalender lige her.

2 – Lav julebag

Det kan også være, at I skal kaste jer over at bage julekager. Det er jo en tradition i mange danske familier at bage i december måned, og derfor kan det jo også være, at det skal til at være en tradition hjemme hos jer.

 

Der er mange forskellige former for julekager, I kan kaste jer over. I bestemmer helt selv, hvad I har lyst til at lave, eller hvor mange kager I vil bage. Det er bare altid hyggeligt at stå sammen i køkkenet og at være fælles om at bage. Især i juletiden.

3 – Tag på julemarked

Sidst, men ikke mindst, kan I også vælge at tage på julemarked sammen. Der er tit mange markeder rundt omkring i landet omkring jul, og derfor er det jo oplagt at finde et eller flere markeder i nærheden af, hvor I bor, hvis det lyder som noget for jeres familie at lave sammen.

 

Ved du ikke, hvor du skal finde et julemarked i nærheden af, hvor du bor, kan du altid se en oversigt over julemarkeder i Danmark her.

 

Husk at tage godt med skillinger med, da du hurtigt kan finde mange lækre sager på sådan et julemarked. Der er noget for enhver smag.

Recommended Articles