Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Ud kørende el installatører kommer ud til opgaven, og hjælper dig med dit problem i hele landet. Hvorfor bruge tid på noget du ikke har erfaring med, når du kan fokusere på dit kerneområde og vide sikkerheden og kvaliteten er i top.

Har du gang i et projekt men mangler hjælp til at få det afsluttet?

Hvis du er gået i stå, kan det være en god ide at få hjælp af kvalificerede professionelle, i stedet for projektet aldrig bliver gjort færdigt, på egen hånd. Mange firmaer tilbyder hjælp til el installationer, og kommer gerne hjem til dig for at udfører arbejdet, og guide dig videre. Hvis du ikke har prøvet el installationer før, kan det være farligt at udføre selv og komplicerede.  

Få hjælp af professionelle el installatører

Roskilde fjordens el A/S tager imod alle slags opgaver, både fra private og erhverv. Firmaet benytter sig udelukkende af autoriserede el installatører, med erfaring fra mange forskellige opgaver. Få hjælp til alt fra el tavler, afbrydere, strøm til el biler, udskiftning af dine stik kontakter, eller montering af varme pumper.

Din sikkerhed for kvalitet

El installationer er komplicerede og svære at udføre, uden uddannelse og erfaring inden for området. Derfor vælger mange at hyre en professionel til opgaven, da sikkerhed er vigtigt og forkerte el installationer, før har medført brande, da de ikke har været udført korrekt, af private uden uddannelse. En autoriserede el installatør har gennemgået forskellige sikkerheds kurser, og levere altid god kvalitet, som man kan stole på, også på længere sigt. Der er altid garanti på installationer, og du kan trygt slappe af og vide alt er installeret som det skal, uden nogen smut huler.

Flere gange været årets el installatør

Der er mange gode grunde til at vælge Roskilde fjordens el A/S som din el installatør firmaet er i 2012, 2014, 2016, 2017, 2019 blive kåret som årets el installatør og har mange tilfredse kunder. Det kan man også se på firmaets gode anmeldelser, hvor der er mange glade kunder. Fjordens el har lige åbnet en ny afdeling i Hillerød på høgevej, så der er garanteret hurtig service på hele Sjælland.

Recommended Articles