Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Jordan Brand er vendt tilbage til originalen. Denne gang bringer de den lave, eller – som børnene siger – “uppy”. Jordan 1 Low er en retrograd af alle de andre low-top-versioner af Air Jordan 1. Vi taler selvfølgelig om den originale colorway af skoen, som blev udgivet i 1985. Tilbagevenden af Jordan 1 Low kommer i kølvandet på succesen med Low Top-versionen. Ligesom sine brødre blev Low Top solgt ud næsten øjeblikkeligt efter udgivelsen. Så det giver god mening, at Jordan Brand ville udgive en endnu mere lav version af skoen. Jordan 1 Low er tilgængelig nu i udvalgte Jordan-forretninger. OG skoene vil være tilgængelige på Jordans hjemmeside lidt længere tid endnu.

Hvad er Jordan 1 Low?

Jordan 1 Low har et lavt topdesign, hvilket er helt nyt for retro-modellen. Skoen kommer også i en helt sort farve – noget, der ikke er set på nogen anden version af den originale Air Jordan 1.

Hvor meget koster Jordan 1 Low?

Jordan 1 Low koster 140 dollars. Jordan 1 Low vil være tilgængelig hos udvalgte Jordan-forhandlere, herunder Nike og SneakerBar.

Den gode nyhed: Jordan 1 Low er tilbage

Jordan 1 Low er tilbage, og den er bedre end nogensinde. Den originale colorway af skoen er blevet genudgivet, og vi har en fornemmelse af, at vi vil se flere retroudgivelser som denne. Den gode nyhed er, at disse retroudgivelser nemt kan købes gennem forhandlere som Footlocker, Nike og Footaction. Jordan Brand har genudgivet den originale 1985-farve af Air Jordan 1 i en low top-version uden snørebånd for at matche alle trends inden for sneakers i dag!

Den dårlige nyhed: lagerbeholdningen er begrænset

Jordan 1 Low er en retrograd af originalen – gode nyheder for dem, der gerne vil have fingrene i originalen. Den dårlige nyhed er, at lagerbeholdningen er begrænset, ligesom ved de andre retrograderinger. Du bliver nødt til at være tålmodig med dit køb, hvis du virkelig vil have disse slemme drenge.

Sidste ord: Jordan-fans glæder sig!

Dette er et vigtigt øjeblik for Jordan-fans overalt. Tilbagevenden af den lave Air Jordan 1 er første gang i 30 år, at den originale farve er blevet udgivet. Og i betragtning af Low Top-versionens succes er det uundgåeligt, at denne udgivelse vil blive udsolgt hurtigt. Dette bliver et historisk øjeblik for både sneakerheads og Jordan-fans!

Recommended Articles