Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Bogholdere i dag har brug for avanceret software til at håndtere bogholderi og økonomistyring. Man kan anvende forskelligt software til dette. Mange bogholdere foretrækker at anvende software fra Microsoft. En af fordelene er, at man nemmere kan anvende andre Microsoft produkter sammen med denne software. Fx software som mange anvender dagligt; Outlook, Excel mv.

Microsoft står bag meget forskelligt software. Men når vi snakker om software til bogholdere, så er Dynamics NAV en af de store vindere – du kan se mere her om dette software. Denne software blev udviklet for flere år siden i Danmark. Kort tid efter blev rettighederne til denne software opkøbt af Microsoft, som lige siden har stået for udvikling af programmet. Der er også sket meget med denne software siden det oprindeligt blev udviklet i Danmark. Microsoft har været lydhøre overfor input fra bogholdere, og har derfor udviklet meget avanceret funktionalitet til økonomistyring i programmet. Derfor er programmet nemt at arbejde med, og det betyder også, at flere bogholdere sparer tid i deres daglige arbejde. De slipper for at taste data fra bilag men kan i stedet sørge for at det bliver indlæst til programmet. De kan også integrere softwaren til banken, så de nemmere kan afstemme konti, håndtere ind- og udbetalinger mv.

Når bogholdere arbejder i dag, har de fleste brug for at kunne trække tal og budgetter ud til bestyrelse, kolleger mv. Det kan de nemt gøre med denne software fra Microsoft. De kan trække regnskabsdata over i Excel og arbejde med det der. Det er fx en fordel, hvis man vil arbejde med budgettering. De kan også integrere programmet til software fra Microsoft, hvor man nemt kan sætte rapporter og diagrammer op samt bruge data fra andre kilder til analyser mv.

Det populære Dynamics NAV software kan også anvendes til andre afdelinger i en virksomhed. Man kan nemlig sætte programmet op til at håndtere indkøb, lager, salg, produktionsstyring og arbejdet med sager og ressourcer. Det gør det nemmere for alle i virksomheden, at de anvender det samme datagrundlag til sit arbejde. Man kan nemmere samarbejde. Man kan selvfølgelig spærre for adgang til noget funktionalitet i programmet. Nogle virksomheder vil måske foretrække, at det kun er bogholdere, der kan se og redigere i fakturaer og medarbejderdata. Ligeledes kan det være en fordel for fx en produktionschef, at det kun er ham/hende, der kan redigere i produktionsplanlægningen.

Programmet er bygget intuitivt op, og man arbejder i det fra en browser. Man kan hente forskellige apps til programmet. De er tænkt som tillægsløsninger til programmet. Det kan være apps til at håndtere fakturascanning, håndscannere, integration til webshop mv.

Recommended Articles