Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Skal du i gang med at streame tv, og har du ikke den store erfaring med det, hjælper vi dig her godt på vej med et par gode råd.

 

Det kan være svært at finde svar på alle sine spørgsmål, når du skal i gang med at streame tv for første gang. Har du spørgsmål til streaming eller andet, kan du finde svar på en masse spørgsmål herinde.

Vælg de rette streaming tjenester til dig

For det første kan det være en rigtig god ide at vælge en eller flere streaming tjenester, som du gerne vil have adgang til. Der er nogle få gratis løsninger, som du kan bruge, hvis du ikke er interesseret i at betale for det, men ellers skal du som udgangspunkt betale for at have adgang til en tjeneste.

 

Du skal have adgang til en streaming tjeneste, før du kan komme i gang med at streame på dit tv. En gratis mulighed er DR TV, men ellers er der jo Netflix, TV2 Play, Viaplay, HBO Nordic, C-More og mange andre muligheder. Kig gerne på deres udvalg og vælg så din eller dine tjenester.

 

Du kan få mange flere tips og råd til tv streaming her.

Undgå at vælge for mange tjenester

Når du er i gang med at vælge streaming tjenester, kan du meget nemt komme til at vælge lidt for mange, end hvad du har brug for. Er du derfor ikke sikker på, hvad du skal vælge, kan det være en god idé at starte ud med få. Så kan du altid købe flere til, hvis du får lyst til det.

 

Men lad være med at købe adgang til seks tjenester med det samme, inden du har fundet ud af, hvad du gerne vil se. Så kan du hurtigt ende med flere tjenester, end du kan nå at bruge, og det er jo spild af penge.

Gør livet nemmere med en Chromecast eller Apple TV

Hvis du vil gøre det nemt at streame på dit tv, og hvis du ikke har et Smart TV, kan du med fordel vælge at købe en Chromecast eller et Apple TV.

 

Dette er enheder, som du tilkobler til dit tv via HDMI, og så kan du ellers nemt via controlleren på Apple TV eller din mobil ved Chromecast styre, hvad du gerne vil streame. Så bliver det ikke nemmere.

Recommended Articles