Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Ting du skal overveje, når du skal holde et babyshower

Hvis du har fået tjansen, at du skal stå for at arrangere et babyshower for din veninde, så er der nogle ting der er gode at vide på forhånd. I dette indlæg kommer vi ind på, hvad du skal overveje, når du skal holde et babyshower, så du ikke glemmer noget.

Hvornår skal festen holdes

Først og fremmest, så er det vigtigt at overveje hvornår festen skal afholdes. Det skal gerne være på et tidspunkt, hvor der er flest mulige der kan. Det giver derfor ikke mening, hvis man holder en fest på en hverdag.

Hvem skal inviteres

Det er forskelligt hvordan man gør, når man vil holde et babyshower, men typisk, så inviterer man kun tøserne og måske mor og svigermor. Et babyshower bliver som udgangspunkt altid holdt som en ren tøsefest, men du må selvfølgelig selv vurdere hvilken type fest du vil holde.

Hvordan holdes der styr på gaver

Det er forfærdeligt, hvis man kommer til en fest, hvor alle har købt det samme. Derfor skal man finde en måde hvorpå man holder styr på babyshower gaver, så folk kommer forskellige ting. Det kan være ved at lave en liste, hvor man markerer hvad man har købt eller lignende.

Skal der være et tema til festen

Til de fleste babyshowerfester, der pynter man flot op, så man kan se hvad kønnet er på barnet. Hvis man gerne vil gøre det lidt ekstra, så kan man lave et decideret tema for festen. Det kunne eksempelvis være et sportstema, et prinsessetema eller måske et bamsetema.

Det vigtigste, hvis man vælger at der skal være et tema til festen, det er, at man skal sørge for, at alle er med på den. Det bliver ikke lige så godt, hvis alle ikke sørger for at give den gas på at være med i det.

Skal festen være hemmelig

Som udgangspunkt, så skal en babyshowerfest være hemmelig for hende der er gravid. Det skal den, fordi overraskelsen er med til at gøre det til en ekstra speciel dag, samt det er en måde man kan vise hvor meget man holder af personen, helt uden at sige det.

Recommended Articles