Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

På mange danske arbejdspladser er der opstået en tradition for, at medarbejderne får flotte firmajulegaver, inden de går på ferie.

Gaven er en rigtig god måde at runde året af på, fordi den ligesom siger tak for indsatsen og fungerer som et skulderklap. Den form for anerkendelse kan de ansatte godt lide, fordi det ikke bare er hverdagens typiske tak, men en fysisk ting, som er med til at vise, at man er et godt sted og man er en del af et fællesskab, der klarer opgaverne til tilfredshed.                                  

For virksomheden er det naturligvis også en glimrende måde at vise sig fra sin menneskelige side på. Det er disse bløde værdier, som er med til at give charme til arbejdspladsen. For selvom man godt kan opleve, at arbejdet kan være hårdt eller stressende, så udligner det sig jo lidt, når man får glæde af disse blødere værdier og belønnes.          

Hvordan sikrer man den gode gave?

Når man skal købe firmajulegaver til alle de ansatte, kan det godt være lidt af en udfordring. For de ansatte er jo mildest talt meget forskellige. Derfor vil den gave, som nogle vil elske, falde i dårlig jord hos andre. Der er simpelthen for store forskelle på alder, køn, interesser og personlige præferencer. Heldigvis kan du lade din medarbejder stå for at finde sin egen ting! – Endda på praktisk vis.

Som virksomhedsejer kan du bestille adgang til en gaveshop, hvor dine ansatte selv vælger julegaven. Det er nemt, fordi du blot angiver et budget, der tager udgangspunkt i gaveprisen pr. medarbejder. Den ansatte får så et login til en gaveshop, der minder om en webshop og er brugervenlig, hvor der kan vælges mellem gaver, der passer til den fastsatte pris til medarbejderen.

På den måde kan den ansatte få en flot gave, som falder i den enkeltes smag – og virksomheden vil stadig stå som den gavmilde afsender.

Recommended Articles