Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Naturen er den oplagte legeplads at kaste dig ud i, når du har sommerferie. Der er en masse muligheder, der bare venter på at blive udnyttet, og så er det også godt at komme lidt væk fra skærmene i hjemmet.

Tag på tur i shelter eller telt

Hvis du vil prøve noget anderledes, kan du tage på tur i naturen. Du bestemmer selv, om det skal være en enkelt overnatning eller på en længere tur og flere dage. Her kan du passende anvende de mange shelters, der er stillet op rundt omkring i hele landet. De er sat op for at skabe en mulighed for overnatning midt ude i naturen.

Er du til det lidt mere alternative, kan du naturligvis også pakke dit telt. Det skaber en større fleksibilitet, da du har mulighed for at slå det op mange flere steder. Faktisk er det blevet muligt at slå telt op i flere skove rundt omkring i landet. Det er en ny mulighed, du bestemt bør undersøge.

Gå på jagt efter rav

Ravjagt er en spændende aktivitet, der kan føre til lige så spændende gevinster. Du kan nemlig finde de fineste guldklumper. Hvis du har mod på det, så find rav ved den nærmeste strand. Grunden til, at du skal tage til stranden er, at rav kommer fra havet, hvor det har ligget i utroligt mange år.

At gå på jagt efter rav kan vise sig at være så spændende, at det bliver en ting, du bare er nødt til at gøre jævnligt. Du kan gøre det både dag og aften, og om aftenen har du mulighed for at medbringe en ravlygte, der får rav til at lyse op i mørket. Så bliver det altså ikke lettere, og måske der ligger en masse skatte og venter på dig ved den nærmeste strand.

Find troldene rundt omkring

Ja, troldene. Har du hørt om dem? Der er sat forskellige skovtrolde af træ op rundt omkring i naturen. Din opgave er at finde frem til dem. De er ret store, så de er til at få øje på, hvis altså du leder det rigtige sted. Du kan prøve at researche lidt på forhånd, så du ved, i hvilke områder, du skal lede. Og så kan du ellers gå efter at finde alle de forskellige skovtrolde hen over sommeren.

Du kan lave en liste over de forskellige trolde, og hvor de befinder sig, og så løbende krydse dem af, som du finder dem.

Besøg gratis attraktioner i naturen

Og så er der naturligvis alle de andre ting, du kan opsøge – og der er mange gratis muligheder. Hvis du søger åbent på nettet, kan du lave en lang liste over gratis attraktioner, du kan besøge, når vejret er godt og sommerferien er på sit højeste.

Med de mange spændende muligheder, som er for mange til at liste her, kan du sagtens fylde en hel sommerferie ud – og mere til. Naturen er den største legeplads, du kan finde, og det er bare med at udnytte sig at de mange muligheder, der ligger lige uden foran døren.

Recommended Articles