Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Hvilken ugedag det er er måske ikke så afgørende

Det er koldt udenfor, det er mandag morgen, og den kære jul er slut. Måske har du været så heldig at få dig en god safety razor i julegave, så du nu kan komme foråret i møde lige så stille med flotte ben, også selvom du bare går og har flotte ben inde under bukserne eller går derhjemme. Find din safety razor på GreenTown online markedsplads for økologisk tøj og miljøvenligt mode.

Mange mennesker har en ugedag, som de foretrækker frem for andre. Da jeg var barn, elskede jeg torsdagen, og det var måske fordi der kom et program kaldet “Mellem himmel og jord”, og det kunne jeg gå og glæde mig til igennem hele ugen. Der var heller ikke så meget fjernsyn dengang, og jeg så stort set aldrig børnetime, men det her så jeg. Derudover kunne jeg godt lide tirsdag på mange måder, men det var måske fordi det ikke var mandag. 

Mandag versus søndag

Hvis noget er sikkert så er det det at jeg ikke brød mig om mandage. De var ikke så rare, og jeg var altid træt. Søndage var også skønne, og hvis jeg skulle nævne en dag, som var min yndlingsdag i dag, så er det nok søndag. Det er en skøn dag, især om efteråret, men også om vinteren, og sådan set også på de to andre og mere varme årstider, men allerhelst i november måned, hvor alting er godt og varmt og hyggeligt indendørs.

Tristhed eller glæde i årets første måned

Mange kan godt finde selv selv værende i lidt trist humør, for januar kan virkelig godt stå meget stille. Nu har man lige hygget sig med julen, hvorefter det bliver lidt svært med det videre liv, for pludselig er alting gået i stå, folk putter og gemmer sig derhjemme, og det samme gør du, og vejret er træls, eller vejret synes træls. Det er naturligvis en meget objektiv ting det at se på vejrets kvalitet, men mange er nu enige om at januar kan være lidt træls rent vejrmæssigt, men også oplevelsesmæssigt.

Find dig en god safety razor

Du kan finde dig en rigtig god safety razor inde på en grøn hjemmeside. Så sikrer du dig også at dit fund er så grønt som overhovedet muligt. Det er nu engang rart at have glatte ben, når man har vænnet sig til det. Endnu bedre er det at vide, og det gælder hvilken som helst uge dag og hvilken som helst årstid, at det er rart at have en grøn samvittighed. At have en grøn samvittighed vil sige, at man er med til og bidrager til at arbejde for en grøn omstilling som går ud på at reducere vores udslip af CO2, så vi ikke skaber flere klimaproblemer.

Recommended Articles