Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Når du skal låne penge på nettet, kan du ofte vælge din egen løbetid på lånet. Men hvad kan være godt at vælge? Er der noget, der er bedre end andet? Og kan du altid selv vælge hvor lang en løbetid, du gerne vil have på dit lån?

 

Det kan være en god idé at sætte sig ind i det med løbetid på lånet, inden du vælger at låne penge, da det kan have en stor betydning for dit lån, hvor lang en løbetid der er på det.

 

Se mange gode lån på denne side.

Fordele ved en lang løbetid

Der kan være fordele ved at vælge en lang løbetid. En af fordelene, som også er den primære fordel, er uden tvivl, at du får en lavere månedlig ydelse på dit lån.

 

Med andre ord er det altså et lavere beløb, du skal betale af på dit lån hver måned. Du skal så betale over flere måneder, end med en kortere løbetid, men det kan være godt for dig, der ikke har så mange penge til rådighed, og som bare gerne vil have et lån, som du har råd til at afdrage på.

 

Vil du have hurtige lån med en lang løbetid, kan du kigge her.

Fordele ved en kort løbetid

Kigger vi så på lån med en kort løbetid, er der også fordele at finde her. For det første bliver du jo hurtigere gældfri, da du på kortere tid betaler dit lån ud.

 

Derudover kan det også blive billigere for dig at låne pengene, hvis du vælger en kort løbetid på lånet, da der ikke når at løbe lige så mange renter på, som hvis du havde valgt et lån med en lang løbetid. Med en lang løbetid er der tid til at løbe mange renter på, og dem sparer du med en kort løbetid.

Kan jeg altid selv vælge løbetid på mit lån?

Nej, du kan ikke altid selv vælge løbetid på dit lån. Det er simpelthen ikke alle låneudbydere, der giver dig den mulighed. Hos en række udbydere får du mulighed for selv at vælge din løbetid inden for et givent interval (eks. 12-144 måneder). Men hos andre udbydere er løbetiden sat på forhånd til eks. tre, seks eller 12 måneder.

 

Nu er du lidt bedre klædt på til at låne penge online, da du nu ved, hvad løbetiden har af betydning for dit lån.

Recommended Articles