Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Extensions plejede før i tiden at være en sjældenhed, men i dag er de blevet mere og mere populære. Extensions giver dig nye muligheder for at lege med din frisure, og de gør det muligt at få lige det look, du ønsker dig.

Mange er dog ikke vant til at bruge extensions, så det er vigtigt, at du har et overblik over, hvad dine muligheder er, og hvad du går ind til.

Skal dine extensions være permanente eller ej`?

Valget af extensions er ofte en smagssag. Permanente extensions sparer dig tid og føles langt mere naturlige, da de altid sidder i din frisure. På den anden side kan det være smart at gå efter midlertidige extensions, hvis du ønsker at lege mere med din frisure, eller du kun ønsker at bruge dine extensions ved særlige lejligheder.

Virker extensions til alle hårtyper?

Du kan bruge extensions alle former for hårtyper, men alt efter dit hår vil du skulle bruge flere eller færre extensions. Er dit hår meget tykt, har du brug for ekstra meget extensionhår, imens tyndt hår ikke kræver lige så mange extensions.

Invisible Bead Extensions

En ny metode indenfor extensions er IBE – Invisible Bead Extensions. Den gør extension-processen både mere skånsom og usynlig, så du får en mere behagelig dagligdag med extensions, samt extensions, der passer endnu bedre med dit hår. Med IBE kan du allerede fra dag 1 begynde at sætte dit hår op i hestehaler og andre frisurer.

Du skal dog være opmærksom på, om din frisør er certificeret til at udbyde IBE. Er hun ikke certificeret, risikerer du, at dit hår tager skade af processen i stedet.

Kan du selv sætte extensions i håret?

Ja, det kan du godt, men hvis du er en nybegynder, bør du nøjes med at gå i frisøren og få hjælp. Det er muligt både at sætte permanente og midlertidige extensions i håret, men det kræver øvelse at gøre det perfekt, så vær ikke bange for at spørge om råd hos din frisør.

Hvis du bruger dine extensions forkert, risikerer du at skade dit hår. Det kan sågar lede til problemer som alopecia.

Find den rette farve

Hvis du selv skal sætte extensions i håret, er der nogle ting, du kan gøre, for at finde den rette farve.

Først skal du sørge for at tage udgangspunkt i dine hårspidser. Dine extensions skal matche hårspidserne og ikke hårbunden.

For det andet kan du købe en farvering. Nogle frisører og extension-hjemmesider sælger farveringe, du kan bruge til at finde frem til extensions, der vil matche din hårfarve.

Recommended Articles