Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Du står og gerne vil have et kæledyr, som ikke kræver det helt store, ikke noget som alle andre har, og noget, som er eksotisk. Så kan du snildt overveje et krybdyr. Krybdyr fås i flere forskellige arter, farver og størrelser, nogen arter har det bedst alene, andre hat det bedst i flok.

Hvilket krybdyr du vælger, er en individuel smagssag. Nogen har en kærlighed for firben, i form af agamer eller leguaner, andre har også gekkoer. Men der er også nogle, der er til slanger eller skorpioner eller sågar skildpadder.

Det fælles for dem alle er

Det, som er fælles for alle krybdyrene er, at de alle lever i tørre områder i naturen, derfor skal de altså have et terrarie at leve i, hvis det er sådan et kæledyr du ønsker. Terrarier er næsten ligesom et akvarie, hvor der er glas på alle siderne, men terrariet skal passe til størrelsen på dyret. Nogle krybdyr, såsom slangen og varanen, kan blive rigtig store, så det, skal man lige have i mente. Køb billig terrarier.

Indret terrariet så naturligt som muligt

Der findes et hav af forskellige indretnings-muligheder for et terrarie. Man kan lade sig inspirere af andre terrarier, eller man kan kigge på sit krybdyrs naturlige levested, og få det til at ligne så meget som muligt. Nogle af krybdyrene skal have adgange til vand, men der er også nogle krybdyr, som skal have bestemte varmelamper, for at kunne fungere og trives ordentligt. Her er det, at du skal gå ind og undersøge alt om netop det krybdyr, du vælger.

Undersøg dyret

Lige meget hvilket kæledyr man har, om det er en hund eller et krybdyr eller andet, så skal man sørge for at undersøge om dyrets instinkter, levestandard, levested, deres kropstegn og meget mere, så man bedst muligt kan give sit dyr de bedste forhold af alle.

Recommended Articles