Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Som iværksætter er man nok motiveret til at klare alting selv, hvis man kan. Det er muligt at fravælge revision, hvis man har en lille virksomhed. Det at fravælge revision og fravælge en revisor er ikke nødvendigvis den helt samme ting, der kan godt være forskel.

Første årsrapport

Hvis du har stiftet et ApS med fravalgt revision, så kunne det være fordelagtigt at få en revisor til at kigge på den første årsrapport, sådan så alt ser rigtigt ud. Der kan være nogle specifikke regler, der kun gælder for din virksomhed, som du skal have styr på. Du kan derefter forsøge at gøre tingene selv i det næste år, da en revisor kan være rimelig dyr, hvis du spørger de fleste iværksættere. Med mindre de iværksættere man spørger er revisorer selvfølgelig.

Hjælp til bogføring

Det kan godt være, at det lyder relativt nemt at bogføre tingene selv og oftest er det, så er det ikke nødvendigvis gjort rigtigt hver gang. Er der nogle spørgsmål, så kan man oftest få hjælp på hjælpesiderne hos Billy og Dinero, men hvis man ikke kan finde noget der, så er der nok tale om et meget specifikt problem. Specifikke problemer kræver specifikke løsninger, og det er sandsynligvis ikke noget du selv kan klare. Klik derfor ind på denne side og find hjælp: https://revisionspartner.dk/

Hjælp til forståelse

Måske vil du egentlig gerne gøre tingene selv, men der er meget, du skal have styr på. Måske kan du ikke finde ud af, hvad du skal fokusere på. Du kan også undre dig over, hvad du skal have klar, hvis du en dag skal have en revisor på. Dette kan en revisor jo også hjælpe dig med. Du kan altså hjælpe dig selv ved at hjælpe din fremtidige revisor med at have alle nødvendige bilag og alt muligt andet klar.

Recommended Articles