Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Står du ligesom så mange andre danskere overfor en renovation af dit hjem? Mange danskere har brugt lockdown perioden til at fikse og renovere deres hjem. Dette kommer med al sandsynlighed af, at mange har været mere hjemme, og man derfor har opdaget en del ting man kunne fikse. Derudover har en del arrangementer været aflyst, og dette betyder at mange weekender har været ledige, og der har været tid til at kigge på hjemmet. Noget som ofte tager store overvejelser og ofte er en svær beslutning er gulve. Hvad skal man vælge? Hvilke behov har man, og hvordan spiller dette sammen med budgettet? Ja der er mange spørgsmål. Hvis du kunne tænke dig at høre om hvorledes epoxy maling kan være den helt rigtige løsning til dit gulv, ja så læs endelig med videre.

Hvad er det nu lige epoxy maling er?

Epoxy maling er en maling bestående af to komponenter. Det består altså af en base og en hærder. De to komponenter skal blandes lige før brug og derefter påføres relativt hurtigt efter på det ønskede område. Malingen hærder herefter. Når først epoxyen er hærdet, så har du et gulv med en rigtig robust overflade. Du kan finde epoxy maling mange steder, både online og i fysiske butikker, men søger du epoxy maling i særdeles høj kvalitet så klik blot på linket her.

Hvor kan man bruge epoxy maling?

Før i tiden har denne type gulv været brugt meget i industrien og i erhvervslivet. I dag er epoxy maling dog flyttet ind i de almene hjem. Man kan med fordel bruge benytte epoxy maling de steder i hjemmet som oplever mest trafik og som bruges mest. Du kan altså med fordel benytte dig af epoxy maling på dit garagegulv, i dit værksted, på dit badeværelsesgulv eller måske i dit køkken. Uanset hvor du vælger at benytte dig af epoxy maling i dit hjem, ja så er du garanteret et stilrent og industrielt udtryk og gulv der holder i rigtig mange år. Du er også garanteret blanke overfalder, og et gulv der er ufatteligt let at vedligeholde. Netop den nemme vedligeholdelse og ubesværede rengøring kan være vigtigt hvis man er en familie med småbørn eller hvis man arbejder i værksteder.

Et gulv du selv kan klare

Du behøver ikke ringe hele håndværker holdet ind, hvis du ønsker dig epoxy malet gulv. Dette kan du faktisk selv klare. Hvis du følger det ovenstående link, så kommer du til en klar og god fremgangsmetode som du kan benytte dig af. Her handler det i grove træk om at fylde ujævnheder i dit gulv ud før du går i gang. Dernæst skal du sørge for god rengøring på det gulv du skal male, således overfladen bliver helt lige og smuk. For at sørge for sikkerhed, skal du have sand så du ikke glider og falder i den våde epoxy. Slutteligt så er det vigtigt at piske de to komponenter af malingen sammen, og dette gøres lettest ved at du bruger en pisker til din boremaskine. Det er selvfølgelig en god idé at bruge handsker og iføre dig en dragt, således du ikke får hærder på din hud, da dette kan give irritation på det område det rammer.

Recommended Articles