Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Nystartede virksomheder kan have en stor udfordring med at få et virksomhedslån. Dette skyldes måske, at bankerne vurderer, at der er tale om en høj risiko. Så bliver de enten nødt til at kræve alt for høje renter for at afdække deres risiko eller bare direkte afvise dig som kunde i den pågældende bank. Har du prøvet alle mulige banker, så er der typisk en “sidste udvej” – og denne kommer vi til at diskutere i denne artikel.

Sådan gør du

Først går du ind på denne her side, hvor du kan finde en oversigt over de billigste virksomhedslån på nuværende tidspunkt. Du skal kigge efter de udbydere, som du føler har de bedste betingelser. Det er dog også vigtigt, at du tjekker, om du overhovedet kan ansøge det pågældende sted. Nogle kræver en vis årlig omsætning, hvor andre kræver, at din virksomhed har eksisteret i et bestemt antal måneder eller år. Det er ikke muligt for os at lave en liste over alle krav for alle udbydere, da disse kan ændre sig på ethvert tidspunkt.

Efter du har fundet din foretrukne udbyder, som du reelt kan søge hos, så skal du klikke videre ind på deres hjemmeside. Har skal du udfylde en såkaldt låneansøgning, som så bliver besvaret hurtigst muligt. Da dem du sender ansøgningen til også er ude efter at tjene penge, ligesom dig og din forretning, så vil de selvfølgelig prøve at besvare din ansøgning så hurtigt som muligt. Mange firmaer udbetaler pengene samme dag og nogle gange inden for få timer, hvis du har udfyldt at korrekt, og det sker inden for deres åbningstider.

Dette skal du vide

Du skal vide, at hvis du ønsker at låne penge til din virksomhed, så skal du kunne stille sikkerhed i mange tilfælde. Ønsker du ikke at gøre det, så kan du vælge at skrive under på, at du garanterer lånet personligt. Dette er ikke altid fordelagtigt for dig.

Recommended Articles