Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Findes der en kur mod alkoholafhængighed?

Personer, der oplever alkoholproblemer i deres liv, uanset om de er afhængige af alkohol, eller de har et familiemedlem eller anden pårørende, der kæmper med misbrug eller afhængighed- håber ofte, at der findes en kur mod denne frustrerende og ofte ødelæggende meget ødelæggende problematik som alkoholmisbrug og afhængighed kan være.

Manglende evne til at stoppe eller kontrollere drikkeri kan medføre mange problemer og et liv i kaos og gøre alvorlig skade på parforhold og personens evne til at leve et produktivt, sundt liv.

Når sådanne situationer opstå, kan den drikkende eller pårørende og familiemedlemmer håbe på en der findes en nem måde at afslutte problemet eller drikkeriet – en hurtig kur der kan føre til helbredelse. Tilbage står derfor spørgsmålet findes der en kur om alkoholafhængighed eller alkoholisme. Kan alkoholafhængighed helbredes?

Kan alkoholafhængighed helbredes?

Det korte svar til om hvorvidt alkohol afhængighed eller alkoholisme kan helbredes er et klart nej.

har en person først udviklet et afhængighedsforhold til alkohol så findes der ikke en behandling der kan helbrede afhængigheden. Man kalder derfor sygdommen alkoholisme for en uhelbredelig sygdom.

Men som det ofte er med korte svar bliver man nødt til lige at gå et spadestik dybere. for at sygdommen ikke kan helbredes betyder ikke at man derfor bare må lade stå til. Der findes en vej ud af alkoholafhængighed og alkoholisme.

Men inden vi kommer dybere ind på den kur eller vejen ud alkohol afhængighed så lad os først lige se på hvorfor alkoholisme ikke helbredes.

Hvorfor kan alkoholisme ikke helbredes?

Alkohol afhængighed eller også kaldet alkoholisme jeg betragtet som en uhelbredelig sygdom fordi har du først en gang udviklet fysisk eller psykisk afhængighed i forhold til stoffet alkohol, så vil du aldrig igen kunne opnå et normal balanceret alkoholforbrug. Der er kun en vej ud af misbruget og det er total afholdenhed.

Vejen ud alkohol afhængighed

Kuren mod alkohol afhængighed eller alkoholisme er derfor en professionel alkoholbehandling, som lærte den drikkende at leve en ædru tilværelse uden alkohol.

Hvis du selv kæmper med afhængighed af alkohol eller er pårørende til en der kæmper med alkoholproblemer kan du kontakte alkohollinjen på 70205501 og få gratis rådgivning, til hvordan man kommer af med et alkoholproblem.

Jeg håber at denne artikel har hjulpet til at besvare spørgsmål om hvorvidt der findes en kur mod alkohol afhængighed eller alkoholisme. Tak fordi du læste med.

 

 

 

 

Recommended Articles