Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Er du også træt af en masse ledninger? 

Har du rigtig mange ting der skal på nettet? Og er du træt af ledninghelvedet? Det kan vi godt forstå! Vi lever i en teknologisk verden hvor der udvikles flere og flere elektroniske ting, som skal conectes til internettet. Faktisk har vi aldrig haft flere enheder der er koblet på nettet som vi har nu og antallet stiger hurtigt med teknologiens udvikling. Vi har allerede et tv, en computer, måske en iPad eller printer, der skal på nettet. Det er rigtig mange ledninger hvis alle apparaterne skal kobles på nettet med et kabel. 

Men bare rolig der er en løsning, en rigtig god løsning faktisk. Trådløst internet kan løse problemet for dig. Med trådløst internet bliver du nemlig fri for en masse ledninger og kabler, når dine elektroniske ejendele skal kobles på internettet. Trådløst internet fungerer på den måde at der ved internettets indgang til huset eller lejligheden placeres en router. Det er en lille elektronisk boks, med en eller flere antenner. Denne boks sender internetsignalet ud med nogle trådløse bølger, som dine andre elektroniske enheder fanger og dermed kommer på internettet. En rigtig smart løsning, der gør at du slipper for en masse ledninger. Routeren sørger for at holde styr på de forskellige enheder og sikrer at der kommer internetforbindelse ud til alle. Det kan godt være at du så tænker jamen hvordan ved jeg så hvilket internet jeg skal vælge. Her er der selvfølgelig flere muligheder du kan vælge imellem. Du kan f.eks. vælge fiberbredbånd, som har den fordel at det både har hurtig upload og download hastigheder. Det er desuden også muligt at vælge almindeligt bredbånd, hvor du kan opnå en hurtig downloadhastighed, men måske vil være en smugle begrænset i upload hastighed. Du vil i de fleste tilfælde kunne beholde dit nuværende internet og bare tilføje en router.  

Der er dog en lille ulempe ved trådløst internet, det er ikke noget du som sådan vil ligge mærke til i dit daglige brug af internet med mindre du er gamer. Med trådløst internet vil du ikke have en lige så hurtig og stabil forbindelse, som hvis du bruger en kablet forbindelse. Hvis du gamer meget kan du overveje at sætte et internet kabel til din computer og så køre med trådløst internet i resten af huset eller lejligheden. 

Recommended Articles