Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Som boligejer er der en masse udgifter og vedligeholdelsesopgaver der føler med. Døre og vinduer er ofte en del af det, men hvis man vælger nogle døre i materiale af høj kvalitet, så kan man både spare penge i længden på varmekontoen og undgå for stor en mængde vedligeholdelse. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få skræddersyede kvalitetsdøre efter egen smag.

Gæsterne parkerer bilen uden for dit hus fredag aften. De stiger ud og går op imod huset; det første de ser og rører ved, er hoveddøren når der bliver banket på den. Hoveddøren er med til at give et helhedsindtryk af huset – derfor skal den også gerne passe sammen med resten af husets udtryk og stil.

Skræddersyet som aldrig før

Entréen i et hus kan være meget forskelligartet i både størrelse og udtryk fra et hus til et andet. Derfor er det optimalt at få muligheden for at vælge både hvordan yder- eller hoveddøren åbner. En hoveddør åbner enten til højre eller til venstre, det er op til husejeren at bestemme det.

Udover hvilken side døren åbner til, så er der et stort udvalg af udtryk og materialer man kan vælge til sin hoveddør. Nogle materialer er bedre til at isolere varmen, mens andre – som for eksempel træ – har en større charme og karakteristika over sig. Når man bor i et koldt land som Danmark kan en pladedør, som isolerer godt, være en god idé

Hoveddøren er en investering

Det er ikke så ofte man skifter hoveddøre, så når man endelig skal have montere en ny dør, er det ret vigtigt at den ikke bare har det rigtige udtryk, men også at den er modstandsdygtig når det kommer til ustadigt vejr, at den er god til at isolere varmen og at den generelt er holdbar. Således er hoveddøren en vigtig investering, som også kan spare dig penge på varmeregningen.

Recommended Articles