Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Hvis du har lyst til at låne penge som ung, kan det være godt at vide, at du har mulighed for at låne penge, allerede når du fylder 18.

 

Når du er blevet myndig, er der mange låneudbydere, der er villige til at låne penge ud til dig. Det kan være, at du møder låneudbydere, der har en højere aldersgrænse, men en stor portion af dem har 18 som mindste alderskrav.

Find det lån der matcher dine behov

Når du skal i gang med at finde et lån, kan det være en god idé at finde en låneudbyder, der matcher lige netop dine behov. Hvis du nu eks. har brug for at låne bare 2.000 kroner, kan du jo ikke bruge af de låneudbydere til noget, som har en mindstegrænse på eks. 5.000 eller 10.000 kroner.

 

Derfor gælder det om at sortere i dine låneudbydere, så du kan finde frem til lige netop den type udbyder, der matcher det, du har brug for. Det kan eks. være inden for beløb, løbetid, rente eller hvad det nu kan være.

Spar penge – vælg et lån uden gebyr

Det kan også være en rigtig god idé at vælge en låneudbyder, der ikke har en masse høje gebyr, som kan være med til at gøre dit lån endnu dyrere. Der er mange låneudbydere, der heldigvis ikke har nogle eller særlig mange gebyr, men der er trods alt stadig et par stykker derude, som du med fordel kan tage dig i agt for.

 

Det kan bl.a. være gebyr for at betale lånet ud før tid, hvilket der er mange udbydere, der ikke har længere. Men nogle enkelte kan du stadig nemt støde på, og det er altså bare med til at gøre det hele dyrere for dig.

Gå altid efter lånet med den laveste rente

Sidst, men ikke mindst, når du skal i gang med at låne penge som 18-årig, kan det være en rigtig god idé at bruge tid på at finde frem til lånet med den laveste rente, da du på den måde sparer flest mulige penge på dit lån. Se en oversigt over låneudbydere her.

 

Det er nemlig renten, der er med til at afgøre, hvor dyrt dit lån bliver, og derfor er det bare en god idé altid at gå efter det lån, der har den laveste rente, så du slipper for at betale for meget for at låne pengene.

Recommended Articles