Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Har du hundetegn på din hund ? 

Har du huset hundetegnet på din hund ?. Faktisk sker det ofte at hunden bliver væk, eller stikker af hjemme fra. I sådan en situation er et hundetegn afgørende for hvor hurtigt din hund kommer hjem igen. Nogen gange sker det helt at du slet ikke får hunden igen. Et manglende hundetegn kan nemlig betyde at du du som hundeejer slet ikke bliver kontaktet angående din hund. 

Faktisk er det lovpligtigt med et hundetegn og derfor bør du altid sørge for din hund bruger hundetegnet. Et hundetegn gør tit at du signalere over for andre mennesker at der er styr på din hund og man kan se du som hundeejer, er nem at komme i kontakt med hvis man finder din hund.

Hvor meget koster et hundetegn ? 

Et hundetegn kan oftes få for under 100 kroner. Du kan selvfølgelig også få fine og lidt dyrere hundetegn, men det er altså ikke prisen på et hundetegn der bør skræmme. Når man tænker på konsekvensen ved et manglende hundetegn bør alle have minimum et par hundetegn liggende derhjemme.

Hvis du altid har et par hundetegn liggende er du sikker på at du altid har et hundetegn i reserve hvis det første går i stykker. Typisk kan et hundetegn blive beskadiget hvis hundene leger i hundeskoven. Ellers er et hundetegn som relg super god kvaliet og der skal meget til før det går i stykker.

Køb dit hunetegn idag så du kan sove trygt i nat 

Et hundetegn kan købes online nemt og simpelt, så det er bare med at få det gjort. I Løbet af en hunds liv sker det at hunden kommer på afveje og så er den lille besparelse på hundetegnet fuldstændig fjollet.

Køber du et hundetegn eller flere så lande de kort tid efter i din postkassen. Så har du helt sikkert en bedre søvn og god samvittighed. Udover sikkerheden så koster det også en bøde fra politiet såfremt din hund ikke bærer hundetegnet. Det gælder fra din hund er 4 måneder gammel.

Så husk nu hundetegnet, for omgivelserne, for dig selv og familien og ikke mindst din hund !

 

 

Recommended Articles