Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Står I og skal vælge et gulv til jeres virksomhed? Der er flere typer at vælge imellem, og det er en stor beslutning at tage, da det jo koster en del penge at etablere et helt nyt gulv. Vi mener dog, at valget slet ikke er så svært, som det måske lyder til at være. I realiteten er det nemlig kun én gulvtype, der rent faktisk lever op til alle de krav, som industrien stiller – og det er epoxygulvet!

Et epoxygulv er lavet af epoxy, som er et meget hårdt og robust materiale. Det lægges flydende og giver en overflade uden regner, sprækker eller andre ujævnheder.

Fordele ved epoxygulvet

Der er mange fordele ved et epoxy gulv:

  • Skræddersyet udseende: Epoxy giver mange dekorationsmuligheder i form af både farve og mønstre. Du kan altså skræddersy et gulv, der passer til din virksomhed, f.eks. i virksomhedens farver.
  • Rengøringsvenlighed: Epoxygulvet har en glat og fugefri overflade, så der er ingen revner, huller eller sprækker, hvor skidtet kan gemme sig. Det er altså et af de nemmeste gulve at gøre rent, uanset om det er manuelt eller med en gulvvaskemaskine.
  • Modstandsdygtigt: Epoxygulvet er yderst modstandsdygtigt over for næsten alle former og materialer, herunder bl.a. benzin, blegemiddel, rensemidler og andre kemikalier Det er også varme- og vandtæt og resistent over for bakterier.
  • Holdbart: Beton er det eneste materiale, der kan hamle op med epoxygulvet i holdbarhed. Når det først er forseglet og vedligeholdt, kan det holde til stort set alt, både store maskiner og meget trafik.

Ulemper ved epoxygulvet

Der er dog også nogle ulemper ved et epoxygulv:

  • Meget forberedelse: Det kræver en del forberedelse, når der skal lægges et epoxygulv. Betonbunden skal gøres rent for fedt, olie eller andre opløsningsmidler, og det kan tage lang tid og skulle gøres ad flere omgange.
  • Tidskrævende proces: Det er ikke kun forberedelsen, der tager lang tid. Det gør selve påføringen også. Det kan nemlig tage flere dage, før belægningen er tørret ordentligt, og så skal det også lige nævnes, at der skal påføres lag af flere omgange.
  • Svært at fjerne: Når epoxy først er lagt og tørt, så er det en meget arbejdskrævende og kortbar omgang at få det fjernet igen.

Vil du lære mere om det perfekte industrigulv? Læs mere her.

Recommended Articles