Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Når du er i København er der masse af steder du skal besøge. Først og fremmest, er du her fordi du har et ærinde i byen. Du er her fordi du kom i tanke om det var tid til, at bestil tid hos din lokale tandlæge i København. Siden du er her, kan du lige så godt udnytte tiden her og se på alle seværdighederne der er i hovedstaden. Det vil være fjollet ikke, at udnytte det.

Tivoli Gardens

Ingen tur til København er komplet uden et besøg i Tivoli Gardens, en af de ældste forlystelsesparker i verden. Tivoli blev grundlagt i 1843 og ligger lige i centrum af byen og byder på en række forlystelser, restauranter og haver. Der er også et friluftsteater, som er vært for en række koncerter og shows i løbet af året. Rigtig mange flokkes til om fredagen for, at se diverse kunstnere spille koncerter. Det er en super hyggelig atmosfære der skabes i Tivoli. Samtidig er der koncerter for alle slags aldre. Det er ikke kun en bestemt genre der spilles. Der kommer rigtig meget forskelligt.

Nationalmuseet i Danmark

Nationalmuseet, der blev grundlagt i 1807, er Danmarks største kulturhistoriske museum. Det ligger på Prinsens Ø i centrum af København og har udstillinger om en bred vifte af emner, herunder dansk forhistorie, arkæologi, etnografi, numismatik og zoologi. Det er altid fedt på nationalmuseet, fordi man får et indblik i fortidens Danmark. Man kommer tilbage i tiden, nærmest ind i en lille bobbel. Det er altid sjovt at perspektivere til, hvordan tingene var dengang og så sammenligne hvordan livet ser ud nu.

Den lille havfrue-statue

Den Lille Havfrue-statuen er et af Københavns mest ikoniske vartegn. Statuen blev bestilt af Carl Jacobsen (kendt for Carlsberg-øl) og opstillet i 1913. Den forestiller havfruen fra H.C. Andersens eventyr “Den lille havfrue” og er placeret på en klippe i havnen lige ud for Langeliniepromenaden. Det er en hyggelig lille gåtur langs vandet, og man kan med fordel købe en lækker is eller spise mad på Toldboden efterfølgende. Der er masser af muligheder.

Rosenborg Slot

Rosenborg Slot er et renæssanceslot, der blev bygget som sommerresidens for kong Christian IV i 1606. I dag huser det den kongelige danske våbensamling og våbenkammer samt et museum, der er dedikeret til kong Christian IV’s liv og tid. Rosenborg Slot ligger i Kongens Have, en af de største parker i København.

Amalienborg Slotskompleks

Amalienborg Slotskompleks er det sted, hvor du finder de danske kongeliges vinterresidens – dronningens residens på Christiansborg Slot bruges kun i sommermånederne. Slotskomplekset består af fire identiske rokokostilpaladser, der omgiver en ottekantet gårdsplads. Det ligger lige over for Amaliehaven på Kongens Nytorv-pladsen. København er en fantastisk by med masser at se og gøre. Ved at fremhæve nogle af dens største turistattraktioner på din blog kan du tiltrække nye patienter fra hele verden – og hvad kunne være bedre end det? Uanset om du er royalist eller hvad du er, så er der noget for dig.

Recommended Articles