Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Klokken var 11 om morgen, og jeg har bare sovet så dejligt. Det er virkelig længe siden at jeg har sovet så godt. Jeg vågnede i den dejligste seng på et hotel i Italien. Jeg har været her i 7 dage, og jeg har bare sovet så godt hernede. Jeg er lige nu på ferie i Italien hvor jeg skal være her i en uge. I dag var den sidste dag, hvor jeg så skulle tilbage til lufthavnen senere. Det var så ærgerligt, og jeg ville ønske at vi kunne være her i en uge mere. Jeg elskede det bare. Men jeg skulle virkelig nyde den sidste dag. Det var så varmt hernede, og hyggeligt. Jeg startede med at tage med min familie ud og spise noget morgenmad, vi tog ud til en buffet, hvor de servere virkelig lækkert morgenmad. Det var en god måde at begynde dagen på. Efter valgte vi at tage tilbage til hotellet hvor vi sad lidt nede ved poolen, og slappede af. Jeg fik også badet lidt. Det havde virkelig været en skøn ferie. Jeg fik taget en masse billeder hernede, som jeg glædet mig til at vise mine venner, og dele på instagram. Men jeg fik desværre smadret min iPhone skærm i går, da jeg tabte den ned ved stranden. Så jeg måtte bare få den fikset i Danmark. Det blev senere, og vi tog mod lufthavnen. Der gik nogle timer, og vi var så tilbage til Danmark. Jeg savnede hurtigt allerede Italien. Jeg tog ned til fixphone.dk, for at få min skærm skiftet. Den klaret de virkelig nemt og hurtigt. Så var de også bare virkelig flinke. Der gik under en time, og så fik jeg allerede min iPhone 11 tilbage. Skærmen var helt ny, og jeg var så glad. 

Recommended Articles