Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Når der skal arrangeres en begravelse, er det meget vigtigt, at tingene går op i en højere enhed. Årsagen til dette er, at man bruger begravelsen som det allersidste farvel, hvor man sender en person godt videre til efterlivet.

Der er selvsagt mange følelser på spil, når man skal arrangere et sådant farvel. Og det er derfor også vigtigt for folk, at der bliver tale om en smuk afsked, som er i den afdødes ånd.

Desværre forholder det sig også sådan, at der netop omkring et dødsfald opstår mange praktiske opgaver, som skal klares. Dette er dog på ingen måde ideelt, eftersom man er ramt af en tung sorg over tabet. Løsningen er derfor ofte at bruge en bedemandsservice, lyder det fra en erfaren bedemand i Aarhus.

Bedemanden giver ro

Når man har en bedemand til at hjælpe med at planlægge begravelsen, er en af de store gevinster den ekstra ro og gode mavefornemmelse, der opstår. Bedemanden kan nemlig fortælle, præcis hvad der skal ske, når der er en person, som er afgået ved døden. Derfor kan familien få en slags oversigt over de ting, der er nødvendige. Den oversigt inkluderer både de praktiske ting som at lukke bankkonti, opsige avisabonnementer m.m., men også en plan for koordinering med kirken, valg af kiste eller urne, valg af gravsten, bestilling af blomsterkranse og meget mere.

Mange af opgaverne kan man endda nøjes med at tale om med sin bedemand, hvorefter bedemanden kan hjælpe med at klare opgaven på vegne af familien. F.eks. med netop at stå for at få bestilt gravstenen med de ord, som familien ønsker mejslet, at bestille kisten hjem og meget mere.

Fordelen ved at have denne gode hjælper tilknyttet er, at det giver plads til at man kan være sammen som familie og tage sig den nødvendige tid til at tale tingene igennem. Den del er meget vigtig i forbindelse med at bearbejde sorgen.

Recommended Articles