Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Det er ikke alle, som føler, at de er lige gode til at følge med i nyheder og politik til hverdag, og derfor kan man måske også føle sig lidt på bar bund, når der pludselig er et folketingsvalg på vej. Men det behøver man faktisk ikke at føle, for man kan forholdsvis hurtigt få sat sig godt ind i, hvad der foregår i dansk politik og dermed også blive endnu klogere på, hvor man mon vil sætte sit kryds og altså hvilken politiker der får stemmen.

Se valg-programmerne der bliver vist 

Hvis man er en af dem, der som tidligere nævnt ikke altid er så god til at få sat nyhederne på, så er det måske noget, man skal prøve at gøre lidt oftere op til valget. Der er nemlig mange, som også synes, at det er mere spændende at se de forskellige politiske debatter, når det netop er i en periode, hvor der er valg, så det behøver ikke engang at være så tørt og kedeligt, som man måske tænker, at det er. Og så er det selvfølgelig en rigtig god måde at finde ud af, hvad man selv synes er vigtigt i tidens politik, hvad der skal ændres på, og hvem man altså tror kan være med til at ændre på det pågældende.

I de forskellige programmer, der bliver vist op til valget, vil det desuden også være muligt at lære flere forskellige folketingskandidater at kende, hvilket selvfølgelig også er ret godt, hvis man gerne vil afgive en personlig stemme, når krydset endelig skal sættes.

Diskutér holdninger med familie og venner

Selvom politik faktisk i nogle kredse kan være et nærmest tabubelagt emne, så kan det dog også være meget givende at diskutere politik med både familie og venner. Man kan nemlig både blive tryggere i at formulere sine tanker om de holdninger, man selv har, og samtidig også blive udfordret i, hvorfor man tænker som man gør. Og netop den type proces er måske meget god at være i, når man netop snart via sin stemme får mulighed for at få lidt indflydelse. 

Man skal selvfølgelig bare huske, at det ikke skal blive for personligt, når man snakker politik med venner og familie. For hvis det er sådan, at man har meget forskellige holdninger, så kan det måske nemt gå hen og blive noget, der mere ligner et skænderi end en diskussion, og sådan skal det helst ikke være. Man skal lytte til hinanden og prøve at forstå, hvorfor man måske stemmer forskelligt.

Recommended Articles