Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Det er langt fra alle mennesker, der holder af teambuilding dage. For nogle er det ligefrem noget, de gruer, og nogle bliver hvert år meget strategisk syge den dag. 

Det er en skam, for idéen bag teambuilding dage er jo god nok. Men hvis du leder efter et alternativ, som kan give samme resultat, men vil blive mere vellidt blandt dine medarbejdere, skal du læse med her. Her er tre alternativer til teambuilding, som små virksomheder kan benytte sig af. 

Find en frokostordning til små virksomheder 

En frokostordning til små virksomheder lyder måske ikke af meget, men det kan have utrolig mange fordele! Ud over, at du fjerner en stor del af ansvaret for daglig kost fra dine medarbejdere, giver du også grundlaget for at socialisere i hverdagen. 

En frokostordning til små virksomheder kan over en længere periode styrke sammenholdet mellem kollegaerne, da der nu er en grund til at mødes hver dag og snakke. Uanset om du skal bruge en frokostordning til små virksomheder i Storkøbenhavn eller i provinsen, er der rig mulighed for udvikling og variation. 

Find en frokostordning til små virksomheder, hvis du vil skabe et bedre arbejdsmiljø og et godt fællesskab blandt dine kollegaer. 

Lav mindre arrangementer oftere 

I stedet for én stor teambuilding dag et par gange om året, kan du lave flere små arrangementer på selve arbejdspladsen. Det kan for eksempel være fredagsbar indimellem, eller det kan være sportsarrangementer, når det er relevant. 

Når der er flere små arrangementer, er det nemmere for folk at melde sig til dem, de vil deltage i. På den måde får de en større frihed, og ingen underlægges tvang. Det kan stadig være en god idé at gøre nogle obligatoriske, men de bliver nemmere at overskue for de medarbejdere, der ikke er så socialt anlagte. 

Der er masser af muligheder for mindre arrangementer, og du kan eventuelt sætte en forslagspulje op, som folk kan lægge ønsker til fremtidige arrangementer i. På den måde bliver alle involveret, og I får mulighed for at se hinanden i nye sammenhænge og på nye måder. 

Giv medarbejderne mulighed for at bestemme 

Det er vigtigt, at dine medarbejdere ikke føler sig tvungne til at deltage i bestemte aktiviteter – i hvert fald ikke for ofte. Gruppepres skal holdes helt væk fra arbejdspladsen, og med enkelte undtagelser er det vigtigt, at du giver dine medarbejdere mulighed for at sige nej. 

I den forbindelse kan det også være godt at tage deres mening med, når der skal findes teambuilding aktiviteter. Send gerne et spørgeskema rundt med muligheder eller opfordring til forslag, så du kan finde noget, dine ansatte vil se frem til og glæde sig til. 

Du vil aldrig kunne stille alle tilfredse, men ved at vise, at du værdsætter deres meninger, vil du får mere velvilje på arbejdspladsen. Hvis nogen kommer til dig og klager over en eller flere aktiviteter, er det vigtigt, du lytter til dem og prøver at nå et fælles grundlag og gensidig forståelse af hinanden. 

Recommended Articles