Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Går du på et studie, og får du SU, kan det være, at du har lyst til at tjene lidt ekstra penge ved siden. Og det er der heldigvis mange måder at gøre på.

 

Her får du et par tips til, hvad du kan gøre, hvis du gerne vil igang med at tjene lidt mere ved siden af din SU, så du eks. også har råd til at gå på cafe eller i biografen med dine venner.

 

Med lidt flere penge kan du også købe de bedste strømper på markedet. Du kan eks. kigge nærmere på bambusstrømper, når du skal have nye sokker.

Sælg ting på DBA

Det første tip til at tjene lidt ved siden af dit studie er at sælge ud af dine ting på DBA. Det er klart, at det ikke er en konstant indkomst, men det kan være en god måde at tjene nogle penge her og nu, hvis det bare er det, du har brug for.

 

På den måde kan du eks. nemt finde penge til at købe dig et nyt kirsebærtræ til haven. Du kan finde dit nye kirsebærtræ lige her.

Få dig et studiejob

Har du brug for penge hver eneste måned, kan det også være en god idé at få dig et studiejob. På den måde er du sikker på at få flere penge på kontoen hver eneste måned, og du skal ikke bare nøjes med din SU.

 

Der findes mange forskellige typer af studiejobs. Du kan evt. vælge at blive tjener, bartender, avisbud, lagermedarbejder, butiksmedhjælper eller hvad det nu kan være. Der er mange rigtig gode muligheder, og der er mange firmaer, der søger unge studerende i mange forskellige slags jobs. Det er bare med at komme i gang med at lede.

Skab dit eget studiejob

Hvis du ikke kan finde dig et studiejob, eller hvis du ikke har lyst til det, kan du også altid skabe dit eget. Det kan du eks. gøre ved at lave dit eget firma, som du sagtens kan lave, selvom du studerer.

 

Det kan være en oplagt måde at tjene nogle penge på, uden at du behøver at stå til ansvar for en arbejdsgiver. Og der er mange forskellige typer firmaer, du kan lave som studerende. Det handler bare at tænke ud af boksen, og så skal du ikke være bange for at tage springet ud i at blive selvstændig.

Recommended Articles