Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Skal du snart til at flytte hjemmefra, men føler du dig ikke helt klar til det endnu, håber vi, at vi kan være med til at give dig et par gode tips, som du kan bruge, når du skal flytte ind i din første lejlighed.

 

Flytter du til dit eget hus med eks. egen garage, og har du en elbil, kan du også få din egen elbil oplader.

Husk at købe de rette forsikringer

For det første er det en meget god idé at købe de rette forsikringer, som du har brug for, når du flytter ind i din egen bolig. Det kan eks. være en rigtig god idé at købe en indboforsikring, så du er på den sikre side, hvis du en dag har indbrud, eller hvis der opstår brand i din bygning.

 

Med en indboforsikring er dine ting forsikret, og du kan få en erstatning, hvis uheldet skulle være ude. Og så koster det stort set ingen penge at blive forsikret som ung.

 

Alt dit træningsudstyr vil også være forsikret af en indboforsikring. Har du brug for nye yoga tights, finder du dem her.

Sørg for at lægge et budget

Inden du flytter hjemmefra, kan det også være en god idé at lægge et budget for din økonomi, så du er sikker på, at du har råd til det hele hver måned, og så du ved, hvor mange penge du eks. har at gøre godt med til mad eller lommepenge.

 

Der er mange unge mennesker, der aldrig lærer at lave et budget, og det er en skam, da det kan være en rigtig god rettesnor til at holde sig efter, når du skal være sikker på, at du kan få betalt alle dine regninger.

Køb dine møbler brugt og spar penge

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god idé at købe dine møbler brugt, hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, eller hvis du gerne vil spare penge. Selvfølgelig bør du købe en ny seng, men sofa, sofabord og spisebordsstole kan du eks. nemt købe brugt.

 

Du kan evt. gå på DBA eller Facebook for at se, om du kan finde nogle flotte og billige møbler. Du kan også tjekke din lokale genbrugsforretning ud, da de også tit har mange gode møbler på lager til skarpe priser, som er langt billigere end at købe nye møbler.

Recommended Articles