Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Har du en dårlig vane med at bruge for mange penge på at gamble, har vi her nogle tips til dig, som du kan tage med videre. Vi anbefaler professionel rådgivning, hvis problemet er alvorligt.

Find en flyverdragt test her.

Slå reklamer fra på dine enheder

For det første kan det være en god idé at slå reklamer fra på de medier eller enheder, du er på. Sidder på du en computer, kan det fx være en idé at få installeret en adblocker, så du kan blokere alt reklame.

Der er nemlig mange reklamer for betting og gambling over det hele, og det kan tit godt friste en person som dig, der måske er lidt for glad for det. Så sluk for så mange reklamer som muligt.

Udeluk dig selv frivilligt fra gambling

Spiller du for meget, kan det også være en oplagt ide at overveje at udelukke dig selv frivilligt fra gambling. Her kan du med fordel kigge nærmere på Rofus, hvor det kan lade sig gøre for personer at udelukke sig selv for online gambling, så du ikke længere har mulighed for at kunne spille på nettet.

Det er der rigtig mange gamblere, der har haft godt af, da de dermed ikke længere har mulighed for at spille om penge på nettet. Det er et meget fornuftigt valg, hvis du har en fornemmelse af at gamble for meget online.

Find ud af hvad der trigger dig

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en god ide at undersøge lidt nærmere, hvad det særligt er, der trigger dig, når det kommer til at gamble. Får du fx lyst til at spille, når du ser fodbold i fjernsynet, kan det være, at du skal stoppe med at se så meget fodbold.

Det handler i bund og grund om at lære sig selv at kende og fjerne de ting fra din tilværelse, som giver dig lyst til at gamble. Det kan kræve nogle ofre i form af fx fodbold i tv, men det kan være det hele værd på den lange bane.

Recommended Articles