Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Savner du at have lidt flere penge på kontoen hver måned, når du har betalt dine regninger den 1. i måneden, har vi her et par gode tips til at spare penge, som du kan tage til dig.

 

Hvis vi skal komme med et andet bud end dem, der er herunder, kan det også være at købe billigere ind, når du skal købe nye ting. Skal du eks. have nye storkenæb til haven, finder du de bedste priser på storkenæb her.

Skær ned på dit månedlige forbrug

Det første bud vi kommer med her er, at du kan skære ned på dit månedlige forbrug. Føler du ikke, at der er mere at skære af, kan du altid gå dine udgifter igennem en gang til med en tættekam, eller du kan gå videre til næste tip.

 

Måske bruger du for mange penge på tøj eller espresso hver måned? Det kan også være, at du bare handler for dyrt ind, eller at du bruger for mange penge på take-away. Der er næsten altid steder, hvor du kan spare penge i dit forbrug.

 

Du kan eks. spare penge på snacks ved at plukke brombær fra haven. Har du ikke brombær, kan du finde gode priser på brombærbuske lige her.

Opsig abonnementer du ikke længere bruger

Har du en række abonnementer, som du ikke længere bruger til noget, kan det også være en god ide at få opsagt dem, så du ikke længere skal betale for noget, du ikke bruger.

 

Det kan være, at der er nogle streamingtjenester, som du ikke længere gør brug af, en lydbog tjeneste du ikke længere lytter til, eller et fitnesscenter du ikke længere kommer i. Det koster alt sammen penge, og det kan du lige så godt få opsagt.

Find bedre priser på dine faste udgifter

Til slut kan det også være en god idé at kigge på dine faste udgifter for at se, om der er steder, hvor du kan spare penge. Det kan eks. være ved at skifte til en billigere leverandør.

 

Det kan eks. være på dit mobilabonnement, dit bredbånd, dit energiselskab, din varmekilde eller hvad du nu har, som du betaler for hver måned, og hvor der er andre alternativer på markedet.

 

Skifter du eks. fra et dyrt til et af de billige mobilabonnementer på markedet, kan du hurtigt spare flere tusinde kroner om året bare på den post.

Recommended Articles