Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Det behøver ikke at koste mange penge at flyve. Der er nogen, der stadig vælger at købe de dyreste billetter, men det er der ingen grund til, når det nu er så nemt at finde billige afgange til en meget lavere pris.

 

Er du ikke selv den bedste til at finde de billigste flyafgange, har vi her et par gode tips til dig, som du kan tage med videre. Du kan også bare klikke her for at finde billige flybilletter nu.

Sammenlign altid priser fra alle flyselskaber

Det første tip til dig er, at du naturligvis altid skal sammenligne priser fra alle flyselskaber på markedet. Hvis du kun kigger på priser fra eks. SAS, er det klart, at du kommer til at betale meget mere for dine billetter, end hvad du ellers kunne have fået dem til.

 

Der er flere hjemmesider, der kan hjælpe dig med at indhente disse priser automatisk, så du ikke skal sidde og gøre det manuelt. Vælger du alligevel at gøre det manuelt, kan det altid være en god ide at tjekke priser hos eks. Vueling, Ryanair, EasyJet og Norwegian, som har det med at tilbyde lave priser på billetter.

 

Savner du flere oplevelser i hverdagen, kan du finde mere inspiration her.

Vær fleksibel med dine datoer

Derudover kan det være et rigtig godt tip at være fleksibel med dine datoer. Hvis du er det, er der meget bedre chancer for at finde afgange til lave priser.

 

Afgrænser du dig selv ved kun at søge på en specifik dato, ved du jo ikke, om du kan få en billet til halv pris bare dagen efter. Derfor er det altid en god ide at søge med fleksible datoer, hvis du har mulighed for det, da det kan gøre en enorm forskel for prisen.

Flyv til de mindre lufthavne

Sidst, men ikke mindst, er det også en god ide at kigge på de mindre lufthavne ved en by, når du skal flyve, da det tit kan være billigere at flyve hertil. Skal du eks. til London, er det langt dyrere at flyve til Heathrow, end det er at flyve til eks. Luton, som også indgår som en af de mange London lufthavne.

 

Heathrow ligger tættere på centrum, men det betyder ikke, at det ikke også er nemt at komme til centrum fra eks. Luton lufthavnen. Og der kan være mange tusinde kroners forskel på priserne ved at skifte lufthavn, selvom det stadig er samme by, du flyver til.

Recommended Articles