Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Har du brug for at finde dig et nyt arbejde, men har du ikke rigtig haft held med det indtil videre, kommer vi her med et par gode bud på, hvordan du kan øge dine chancer for at få et job hurtigt.

 

Det er ikke nemt at være arbejdsløs. Men det er i den grad ikke nemt, hvis du ikke har sørget for en a-kasse, inden du blev arbejdsløs. Læs mere om at være med i en a-kasse her.

1 – Søg inden for andre brancher

For det første kan det være en god idé at søge inden for andre brancher end bare en enkelt. Der er jo ingen, der siger, at du absolut skal arbejde inden for lige netop den branche, du kom fra. Der er mange andre gode og spændende muligheder derude.

 

Åbner du op for din søgning, og begynder du at søge mere bredt i stedet for, er der mange flere chancer for at finde et arbejde hurtigt. Og det er jo det, det primært handler om i din situation.

 

Læs mere om arbejdsløshedsforsikring lige her.

2 Læs din ansøgning igennem for fejl

Dernæst kan det altid være en god idé at læse din ansøgning igennem, inden du sender den afsted. For der er desværre stor risiko for, at der er en eller anden form for stavefejl eller andet i din ansøgning, som du har glemt at rette til. Og derfor bør du altid læse den grundigt igennem, inden du afleverer den.

 

Du kan med fordel få en anden til at rette den for fejl, hvis du ikke selv er god til at stave, sætte kommaer eller lignende. Du har måske en kammerat eller et familiemedlem, der kan være behjælpelig med dette.

3 – Vær ikke bange for at sende uopfordret ansøgninger

Sidst, men ikke mindst, er det meget vigtigt ikke at være bange for at sende uopfordret ansøgninger. Der er mange stillinger, der bliver besat uden at være blevet slået op først. Derfor kan det være en god ide for dig at have en ansøgning liggende i bunken, hvis du vil øge dine chancer for at få et arbejde.

 

Det skader i hvert fald ikke noget at kigge forbi en masse virksomheder med din ansøgning eller dit CV. De kan jo altid bare sige pænt nej tak, hvis de ikke er interesseret, og så er det jo bare videre til næste firma.

Recommended Articles