Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Vil du meget gerne på en dejlig og lækker sommerferie sydpå, kan du med fordel kigge lidt nærmere på de tips, vi deler med dig her. Så bliver det ikke nemmere at komme billigt ned til sommer og sol.

 

Der er ingen grund til at betale for meget for din sommerferie, når du nu kan komme afsted for ganske få tusinde kroner pr. person.

 

Vil du hellere vinde din sommerferie, kan du finde mange gode konkurrencer lige her.

Tag til et billigere land

For det første handler det jo langt hen af vejen om, hvor du vælger at tage til. Vælger du eks. at tage til Grækenland eller Tyrkiet, vil du finde langt billigere afgange, end hvis du tager til øvrige lande. Især disse to lande har det med at have gode priser på bl.a. deres hoteller.

 

Derfor er det heller ikke mærkeligt, at du til lige netop disse to lande hurtigt kan finde rejser på en uge for under 2.000 kroner pr. person. Og mange gange kan du være heldig at få all inclusive med i pakken.

 

Find mange flere gode rejser til sommer og sol her.

Hold øje med tilbud og skarpe priser

Dernæst kan det være en god ide at holde øje med skarpe priser og gode tilbud fra de store rejsebureauer, da der tit kan være mange penge at spare, hvis du er en af dem, der reagerer hurtigt på tilbuddet.

 

Derfor kan det bl.a. være en god ide at tilmelde dig deres nyhedsbrev, eller du kan vælge at følge dem på de sociale medier, hvis du gerne vil være en af de første til at finde ud af det, hvis der er gode rabatter i sigte.

Vælg en afbudsrejse i sidste øjeblik

Sidst, men ikke mindst, kan det naturligvis også være en mulighed for dig at vælge en afbudsrejse, som er en sikker vinder hver eneste gang. Den eneste ulempe her er dog, at du ikke altid kan være sikker på, hvilke afgange der kommer på tilbud.

 

Så er du bundet til at skulle rejse på bestemte datoer, kan du jo ikke altid være sikker på, at de datoer bliver ledige via en afbudsrejse. Men har du en fleksibel kalender, kan det være en god ide løbende at holde øje med afbudsrejser, hvis nu den helt rette tur skulle komme frem.

Recommended Articles