Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Skal du til at holde konfirmation for første gang, for dit ældste barn, og er du ikke sikker på, hvordan du får den bedste fest, har vi her samlet en række gode tips til dig, som du kan lade dig inspirere af.

 

Det vigtigste er jo, at du og din familie får en rigtig god fest. Hvor store gaverne er, eller hvor mange penge du har brugt på pynt, kommer helt klart i anden række.

 

Du finder mange flere tips til at holde en god konfirmation lige her.

Inviter gæsterne i god tid

For det første kan det være en god ide at invitere dine gæster i god tid. På den måde er du sikker på, at de ikke når at sætte kryds i kalenderen for en anden konfirmation først.

 

Der er jo tit mange konfirmationer på samme tid af året, og derfor kan det være en god ide at være ude som en af de første med en invitation, så du er sikker på, at gæsterne kan nå at sige ja til jeres konfirmation, inden de siger ja til andre invitationer, eller for den sags skyld vælger at lægge andre planer.

 

På den måde kan gæster med eks. børn eller hund også nå at planlægge, hvad de gør. Har du selv hund, kan du få mange gode tips til hunde her.

Find lokaler der har plads nok og book i god tid

Så kan det også være en god ide at være ude i god tid, når det kommer til at booke lokaler. For her er der også mange om buddet, når der skal findes de perfekte lokaler til konfirmation.

 

Sørg for at finde lokaler, der har nok plads til den mængde mennesker, du ønsker at invitere, så I ikke ender med at sidde på hinanden for at få plads til alle i lokalet.

Bestil maden udefra så du slipper for at lave den

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god ide at bestille maden til festen udefra, så du ikke selv skal stå at lave den.

 

Selvom det kan være lidt billigere at kaste sig over det selv, bliver du meget mere stresset over at skulle lave mad, og det er meget mere besværligt at kaste sig over at lave maden selv, sammenlignet med bare at bestille den udefra. Og du kan få rigtig god mad via catering, hvis du bare sørger for at vælge den rette løsning.

Recommended Articles