Phone

+123-456-7890

Email

[email protected]

Opening Hours

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Er du allerede i gang med at planlægge din næste ferie for hele familien eller din vennegruppe? Det kræver en del planlægning, når der skal arrangeres transport for flere personer, især hvis det ikke må være for dyrt. Vi har derfor her samlet 3 gode grunde til, hvor du bør gøre brug af busudlejning, når du skal sørge for transporten til din næste ferie.

Du kan bruge transporttiden på hygge

Hvis I rejser med fly, offentlige tog eller busser, så vil der altid være skift undervejs – når I f.eks. skal fra flyet over i en shuttle eller lignende. Der vil derfor altid være afbrud, hvor I skal bevæge jer videre til det næste stop på resten. Sådan er det dog ikke, hvis I lejer en bus. Den kan køre jer direkte fra A til B (og også transportere jer til alle steder derimellem). Det betyder, at I kan bruge transporttiden på lige netop det, I gerne vil. I kan f.eks. nyde en lækker frokost, læse bøger, høre podcast eller se film. Det er helt op til jer.

Det er billigere end andre løsninger

Det lyder måske dyrt at leje en bus med chauffør, men hvis man er en gruppe, der deler udgiften, er det faktisk slet ikke så slemt. Det er faktisk decideret tvivlsomt, om du vil kunne købe f.eks. en togbillet til samme pris. Der er altså ikke tale om et særlig stort udlæg pr. person, og det er faktisk lige netop det, der gør busudlejning til så attraktiv en løsning. Det er dog også generelt en billigere løsning, da du også sparer penge på bl.a. offentlig transport og taxaer på turen. Med en lejet bus er du nemlig dækket ind med transport til hele turen, også dagsture og udflugter. Der er altså kun én udgift til transport på hele turen.

Det er det grønnere valg

Der er stor forskel på, hvor meget de forskellige transportmidler belaster miljøet. Den største synder er flyet, og en af de mindste syndere er faktisk bussen. Når der skal transporteres en hel gruppe mennesker, så er bustransport altså den grønnere løsning, især hvis du sammenligner med at starte en masse biler og køre hver især eller booke flybilletter.

Recommended Articles