B4 logo - den vrede koala
There will be no head down and no bla bla!
AZ

Debat

Profilbillede
Oprettet: d.29.07.2017, kl 14:15:28 Seneste opdatering: d.04.08.2017, kl 14:51:31
ROM(via web)

Tak til B4

Da det måske er sidste dag, jeg kan læse B4, vil jeg gerne takke alle for dialog i de knap 7 år, jeg har deltaget på siden.

En speciel tak til 2xTom, og øvrige, som jeg ind i mellem snakkede med bagom kulissen. Og en speciel tak til Brizz, som åbnede mine øjne for, hvad der skete udenfor kridtstregerne.

Troels og Co. Skal have tak for at vise, hvordan klub, veteraner og støtteforeninger var skruet sammen. Alt holdt i et stramt greb af PB, som havde store drømme, men ingen realistisk økonomisk sans.

I dag har vi Vision 6.4. Troels Bech. AZ. Og ikke mindst JBA. Jeg glæder mig til at følge klubben i fremtiden.

Pjotte og øvrige administratorer. Tak for jeres indsats.

Held og lykke til alle i fremtiden. Måske mødes vi igen en dag.

+25 +1 Besvar

15 kommentarer

Profilbillede
#1
Sendt ind d.29.07.2017, kl 14:44:18
Røde(via web)

+10 +1 Besvar
Profilbillede
#2
Sendt ind d.29.07.2017, kl 21:22:41
Cuenca(via web)

Også kæmpe stor tak til B4. Mit faste holdepunkt for Brøndby sladder i med og modgang.

+3 +1 Besvar
Profilbillede
#3
Sendt ind d.29.07.2017, kl 22:23:45
JBL(via mobil)

Kæmpe tak herfra også.

Har besøgt siden hver dag i 13 år. Panama Joe, vred koala, brunt b4, grønt b4, is-b4. Arne striben simpelthen høj høj klasse.

Enormt indebrændt over at I lukker.

Blå gule hilsner JBL

+8 +1 Besvar
Profilbillede
#4
Sendt ind d.30.07.2017, kl 11:25:55
Andrej1(via web)

Herfra en særlig tak til Pjotte, NHH, Dorte, og hvem har vi ellers, for at holde fanen højt gennem årene.

For mig er Blok4 en speciel historie. Blokken har simpelthen har betydet at jeg har fået venner, jeg ikke ellers ville have haft ... via et helt særlig bånd, der oprindeligt er skabt via noget så åndssvagt(!) som en blok ... et venskab og sammenhold om vores klub på tværs af landsdele (og på tværs af alle mulige holdninger, hvor vi er meget forskellige). Blok 4 blev hurtigt noget særligt.

Jeg husker ikke, hvornår mit første fysiske møde med folk til en Blok4-fest bag stadion var, men det må efterhånden være være mange år siden ... jeg husker tydeligt mødet i toget med Oliver/Mandriel og 2XTom, Århus-drengene ... vi anede ikke hvordan vi hver især så ud, men på blokken havde vi aftalt at mødes ... dvs Oliver er oprindelig Hjørring-dreng, og siden kom mere eller mindre vanvittige og herlige personager som Paw og SP og andre til ... og så spadserede man meeeeget spændt henover plænen til teltet ... og man mødte de folk, der boede tæt på stadion, eller i hvert fald var der til næsten alle kampe, Sterup, NHH, Dorte, Pjotte, Brizz osv osv ... jeg har glemt mindst 5-7 navne, men jeg husker dem lige om lidt ... herlige folk, som man så fik ansigt på og langsomt lærte bedre at kende.

Festerne bag stadion husker jeg som voldsomt våde, mange af dem ...såvidt jeg husker ... selv var jeg nyopereret og gik med krykker da jeg måtte forlade stadion efter 5 minutter i en kamp mod FCM, pænt indisponeret, som man siger (2009, må det være) ... Oliver måtte med Paw på Glostrup efter et styrt på betonen et år ... vi var ikke helt sobre, især ikke Paw ... siden blev det roligere, men ikke mindre hyggeligt. Og der blev virkelig TALT fodbold, og vi fik luftet vores frustrationer og alt det. Var det virkelig altid godt vejr? Sådan husker jeg det.

Det var sådan en dejlig stemning i teltet, hvor vi hver kom med vores varer som vi havde tabt i løbet af året! Lambrusco - genialt koncept! Og hvert år bar vi over med alle snylterne, tsk, tsk. Visse år var der virkelig mange omkring teltet.

Kære Blok 4 folk: Tak for aaalt! Tak til alle - inklusive alle debattører herinde, som jeg ikke har ansigt på - og som har bidraget til debat og til fest i ord! Jeg er sikker på at nogen af os fortsat vil ses til kampe fremover. Og måske på et nyt site, who knows.

+14 +1 Besvar
Profilbillede
#5
Sendt ind d.31.07.2017, kl 11:21:28
MHJ(via mobil)

Jeg har været gæst herinde i omkring 10 år. Jeg vil ikke nævne alle fine mennesker og debatter herinde, så bliver indlægget for langt.

En enkelt shout-out til brugeren the awful truth skal det dog blive til. Sjældent har en OB'er pustet sig så meget op, blot for at falde, falde, falde så meget i egne forudsigelser. Tak for alt Odense. I fraværet af Arne-striber, blev du den største og sjoveste tegning!

Alt vel.

+2 +1 Besvar
Profilbillede
#6
Sendt ind d.31.07.2017, kl 15:42:37 som svar til #5 af MHJ
Andrej1(via web)

Tak, MHJ, for at minde om 'Awful truth' - han var fantastisk i sit maniske Brøndbyhad! - ham havde jeg sgu glemt.

+1 Besvar
Profilbillede
#7
Sendt ind d.31.07.2017, kl 22:40:04
MightyJ(via mobil)

En sen hilsen fra mobilen. Som bruger og senere Admin. (Jeg fik det ærefulde hverv allerede dengang med tagsne. Dét var sjove tider) Vil jeg også takke for en fantastisk tid. Sikke en masse timer der er brugt online på dette herlige forum og gode brugere. Vi har været uenige, vi er gået igennem de hårde tider sammen. Vi har grædt og grint. Tænk på hvor meget vi har oplevet sammen. Nu skal vi endelig til at høste frugterne, med underholdende fodbold imens vi vinder. Og netop derfor er jeg ekstra ærgerlig over at vi lukker ned netop nu.

Jeg har i min tid været så heldig at jeg måske har været nødsaget til at slette 1-2 brugere igennem alle årene. Til gengæld har jeg måske slettet en anelse flere indlæg hvor en finke lige røg af panden som man siger. Men dog aldrig pga. Emner hvor jeg personligt var uenig. Det har alle dage været mit mantra ihvertfald. Men generelt har B4 brugerne bare været en fornøjelse at være en del af. Tak fordi jeg måtte være med i alle årene. Jeg skal nu til at finde på noget andet når BIF spiller.. det bliver dælme svært...

Tak til de andre admins, der dog blev færre med årene der gik, tak til teamet bag og alle de sjove lambruscofester! Tak til Pjotte for at stå bag det tekniske ene mand i alle de år. For 24 timer siden ved jeg at der stadigt var 0 henvendelser omkring at overtage sitet.

Det er sgu en mærkelig følelse..

Blå-gule hilsner Admin/MightyJ

Ses på et eller andet fora i fremtiden og så er det ellers på stadion som altid!

Forza Brøndby IF

+11 +1 Besvar
Profilbillede
#8
Sendt ind d.31.07.2017, kl 23:03:30
Kimse(via web)

Af hjertet tak til Blok4, særligt de frivillige bag og de mange sjove medkombettanter. I er for seje, sjove, fjollede og vigtigst af alt blå-gule. Going to fucking miss you guys!

+4 +1 Besvar
Profilbillede
#9
Sendt ind d.01.08.2017, kl 00:03:49
Trio(via web)

En trist aften.

Denne tråd viser mere end alt andet hvorfor B4 skal bestå, helt fantastiske indlæg.
Jeg har været glad for at kunne dele min store passion med jer alle.

Kan i alle have det godt.

Trio

(Hmm - kl er 0.03)

+6 +1 Besvar
Profilbillede
#10
Sendt ind d.01.08.2017, kl 08:55:48
NHH(via web)

Bemærk at fristen for en endelig afklaring er rykket jf. [www.blok4.dk] hvor man også finder mail adresse, som man kan skrive til, såfremt man er interesseret i at tage over.

Det vil være underligt at skulle skrive en nekrolog over stedet her, og det er helt klart også lidt af en æra som i så fald vil blive lukket ned, hvis ingen kommer på banen i hvert fald i løbet af august.

Omvendt må man også nogen gange måske blot erkende, at der er rigtigt mange som vil savne noget, men det kræver særlige ildsjæle til at tage ansvar og lægge kræfterne i at få det til at bestå.

Således har det været med lambrusco festerne, der startede som lidt af en happening og overgik til at være en tradition. Også her endte det, fordi færre og færre ville/kunne yde, mens en del var gode til at nyde/deltage.

Forsøg her på at finde på erstatninger både på koncept og ansvar lykkedes ikke, og derfor blev det besluttet blot at stoppe mens de fleste af os stadig kunne huske de sjove timer.

På samme måde er det så nu med både debat og skakt her, hvor det da er glædeligt at så mange nyder stedet, og flere endda gerne vil bidrage med økonomi. Desværre er det ikke nok alene.

Her er det personer med relevante kompetencer som aktuelt efterspørges, og findes de ikke inden for en rimelig tid, så må det være sådan og vi kan så blot se tilbage på en lang række af gode timer i hinandens selskab her.

Nogle få fra admin har tilkendegivet at de gerne fortsætter, men kun i den rolle og besidder ikke evner til at holde stedet oppe ved nedbrud eller decideret angreb,.så derfor er det særdeles aktuelt at den eller de personer findes for at stedet overlever.

Opfordringen skal derfor lyde, til at melde dig/jer på den omtalte mail adresse, så der kan komme gang i en dialog om evt. overtagelse!

+10 +1 Besvar
Profilbillede
#11
Sendt ind d.01.08.2017, kl 14:56:02 som svar til #10 af NHH
Felix(via web)

NHH + Admin,

Hvad er det præcist for tekniske færdigheder der mangler - kender trods alt nogle der måske kunen være de rette - men ikek nødvendigvis aktive herinde.

mvh

Felix

+4 +1 Besvar
Profilbillede
#12
Sendt ind d.01.08.2017, kl 15:31:46 som svar til #11 af Felix
Mandriel/Oliver(via web)

Jeg tror umiddelbart helst de vil holde henvendelser/svar via mail.

+1 +1 Besvar
Profilbillede
#13
Sendt ind d.01.08.2017, kl 18:25:29 som svar til #11 af Felix
NHH(via web)

Fuldstændigt korrekt, M/O.

Dialogen om dette sker alene via mail, for at have styr på henvendelserne.

Læs mere om behovet her: [www.blok4.dk]

Er vedkommende ukendt herinde, kan de jo bruge dig som reference, Felix.

+1 Besvar
Profilbillede
#14
Sendt ind d.04.08.2017, kl 10:36:05
Le Frere(via web)

Tak for dansen B4. Det har sgu været et fedt sted at debattere og tilegne sig viden.

Personligt har jeg fået enormt meget ud dette site i BIF regi: der er altid en ekstra vinkel på tingene herinde og i de yngre B4 dage var man altid sikret et godt grin og god information med Tankpasserens (Steen) inside shit, Arne striberne og Pjottes fede kommentarer og den første lambrusco fest, hvor jeg blev så stiv, at det kostede mig et par nye briller og et par dage på sofaen fordi jeg styrtede på cykel på vej hjem til Taastrup :-).

Nogen vil huske Nils M. som debatterede flittigt herinde. Han døde desværre for 6 år siden og da vi var rigtigt tætte, trak jeg mig lidt fra alt der mindede mig om ham - herunder B4.

BIF var et enormt stort omdrejningspunkt for os begge og det var ham der introducerede mig til B4 for 100 år siden, så jeg prøvede at begrænse savnet af ham ved at undgå B4. Tosset, men vi mennesker er vel dybest set irrationelle.

Jeg er sgu ked af, at dette site ophører, men forstår godt folkene bag. I har i den grad leveret dag ud og dag ind. Tak til alle debattørerne - nogle klogere end andre (jeg hører til i "andre" kategorien ;-) ) - for altid at vinkle tingene.

Jeg håber vi "tales" ved et andet sted.

Alt det bedste og god weekend.

Henrik Munk Nielsen aka Le Frere.

+6 +1 Besvar
Profilbillede
#15
Sendt ind d.04.08.2017, kl 14:51:31
CVST(via web)

Jeg har ganske vist ikke brugt denne side ret meget de sidste 1½ år, men tak trods alt for alle diskutionerne og debatterne man har været en del af herinde. Har vel været med herinde i 7-8 år tilsammen, så det bliver da underligt, at denne side ikke længere er en af dem man kigger hen forbi fremad!
Men tak for kampen og god sæson allesammen :-)

+2 +1 Besvar
Besvar tråden

BLOK4.dk

Profilbillede
Du er ikke logget ind

Formatteringstips

Der understøttes følgende simple formatteringsmuligheder.

  • **Fed skrift**
  • __Understregning__
  • //Kursiv//
  • --Slettet--

Senest på debatten

i dag, kl 14:52:08: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 08:56:19: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 08:05:51: Aijo har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 02:37:26: hellinnorth har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 19:31:50: Aarup har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 18:43:46: Freddi har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 11:11:36: Emil RD har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 10:40:12: Castor har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:47:23: Farisæren har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:45:24: Puma har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:37:45: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 08:46:59: henrikTS har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 23:12:34: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 22:41:14: Iver har oprettet en ny tråd Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 21:55:36: bobas har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

i forgårs, kl 21:50:45: bobas har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

i forgårs, kl 07:57:56: Kapper har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 14:53:16: Iver har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 13:51:42: ROM har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 13:47:07: ROM har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.12.10.2017, kl 16:58:36: Kapper har oprettet en ny tråd blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.12.10.2017, kl 12:13:40: Administrator har kommenteret i tråden blok4.dk update

d.04.10.2017, kl 22:21:19: Jakobb har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 13:42:08: CVST har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 13:40:38: CVST har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 11:24:57: Puma har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 09:36:46: Aijo har oprettet en ny tråd Optimal startformation

d.02.10.2017, kl 19:47:16: CVST har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:44:42: Jakobb har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:22:00: Aijo har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:18:52: Aijo har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:14:54: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 14:48:32: Torben/Casual har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 12:06:38: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 11:06:43: Torben/Casual har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 10:41:54: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 09:07:30: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 09:06:44: Puma har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 08:57:47: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.01.10.2017, kl 22:27:21: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.01.10.2017, kl 07:39:59: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.30.09.2017, kl 09:54:26: Puma har oprettet en ny tråd Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.26.09.2017, kl 10:19:42: Iver har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.25.09.2017, kl 14:08:20: kewell har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.25.09.2017, kl 08:19:21: bobas har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 22:11:12: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 17:13:10: Iver har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 16:09:26: the_wrong_ghost har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.23.09.2017, kl 21:20:39: Capper har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.23.09.2017, kl 09:41:34: Hans har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

Miniskakt

23:30 Mandriel/Oliver

[formatformat.dk]

Et ganske spændende longread i tre dele.


22:43 Jakobb

Inden kampen overvejede jeg odds ca 20 på Maribor.. "Et longshot, men for højt sat"...


22:41 Black Francis

En såkaldt "ekspert" havde udtalt, st han troede på få mål i Maribo - Liverpool, for hjemmeholdet var stærke defensivt. Hmm...


22:40 Black Francis

Wow... Liverpool vandt 7-0....


22:38 Jakobb

Næsten 4 mål i snit.. Fremragende aften.