B4 logo - den vrede koala
There will be no head down and no bla bla!
AZ

Debat

Profilbillede
Oprettet: d.30.05.2017, kl 20:06:57 Seneste opdatering: d.01.06.2017, kl 21:30:48
NHH(via web)

Opfølgning på sæson 2016/2017

Det har været lidt af en tradition, at der er kommet både pre- og post-bedømmelser ifm. de enkelte kampe i sæsonen på debatten.

Men måske kunne det være værd også at tage et overordnet blik på hele sæsonen, superliga, pokal & europæisk, og lave en samlet vurdering.

Som udgangspunkt er her en omkring holdet/spillerne fra en 3.part, som man selvfølgelig også kan forholde sig til ved samme lejlighed: [dplay.me]

Hermed er bolden givet op - hvad mener du?

+1 +1 Besvar

13 kommentarer

Profilbillede
#1
Sendt ind d.31.05.2017, kl 10:15:24
duro(via web)

Klart godkendt sæson, ville inden start, have takket rigeligt ja til bare sølv i SL.

- de 6 sidste kampe, var der jo klar fremgang at se, AZ har løftet nogle af de unge spillere, og generelt givet holdet mere proff udtryk. jeg er rigeligt tilfreds og ser lyst på fremtiden.

+2 +1 Besvar
Profilbillede
#2
Sendt ind d.31.05.2017, kl 11:20:11
Weser(via web)

Klart godkendt - Der blev budgetteret med en 5. plads og vi ender med en suveræn 2. plads og den bedste placering i 11 år.

Vi har haft en ny træner og mange nye spillere og et helt nyt system. Det burde ikke allerede have klikket som det gjorde især i efteråret, men det gjorde det.

AZ havde fokus på løb, pres og aktion, aktion aktion. Ser man på de rå stats er han i den grad lykkedes....Vi er det hold der har løbet mest og det hold med klart flest afslutninger og det kun med 5. flest berøringer på trods af 2. højeste boldbesindelse.

På den defensive side er vi det hold med flest blokeringer og næst flest tacklinger, så noget kunne tyde på at ideen med at stresse højt og få modstanderen til at lave fejl og få det omsat til afslutninger er lykkedes.

At gå fra at være et hold der under Frank og Auri ikke rigtig virkede til at have en plan til pludselig at være afklarede og tydelige i spillestil på en sæson er bare flot.

Der er selvfølgelig plads til forbedring og vores trup har tydelige mangler i bredden og i enkelte spidskompetencer. Vores spil har lidt af at Nør ikke har spillet 6ern og at der ikke har været en spiller med samme løbepensum og drive som Hjulsager på midten, samt at Phiri er faldet så meget i niveau som han gjorde til sidst, og så brænder vi stadig for mange store chancer og giver for let mål væk

Men alt i alt en god sæson og for første gang siden Duncan har vi en (endda 2) oppe foran der kan lave mål...

Sommerens vindue er snart åbent og TB har en klar opgave - Få genetableret en midtbane lige så god som i starten af sæsonen og få styrket bredden så vi kan holde kadencen hele sæsonen

+3 +1 Besvar
Profilbillede
#3
Sendt ind d.31.05.2017, kl 14:51:39
JBA2000(via web)

At der blev budgetteret med en 5. plads er vel lidt bullshit? Det er det næststørste budget (i tæt konkurrence med Midtjylland) og regnskabet blev ikke op-justeret i det seneste kvartalregnskab, selv om 2. pladsen er hjemme. Mit bud er det ville have blevet justeret ned, hvis vi havde endt på 5. pladsen. Hvad betyder det når du bruger "budgetteret med en 5. plads" som argument? Det essentielle er vel at spillerbudgetet er det næststørste?

Ikke fordi jeg er uenig med resten af dit indlæg. Det er spot on. Fremragende sæson, langt over forventning og klar fremgang i forhold til årene før - mest i efteråret - men det giver god mening at niveauet faldt i foråret, når der ikke var det store at spille om.

+1 Besvar
Profilbillede
#4
Sendt ind d.31.05.2017, kl 15:07:20
bobas(via web)

Der kan ikke herske tvivl om at sæsonen har været det bedste i mange år og at vi har ventet på i langt tid på en træner af AZ format. Man kan kun sige til lykke Brøndby.

De fleste af os venter spændt på udviklingen på transfer markedet. Vores hold har ikke været så velspillende som i efteråret selv om store dele af spillet fungerede perfekt som f.eks i pokal kampen som vi desværre tabte.

Vores hold har vist nogle svagheder. Skal man være lidt pessimistisk eller rettere sagt bekymret så er det vores indkøb. Forlængelse af Nør og køb af Hany har været yderst tilfredsstillende, men ellers så er jeg meget i tvivl om kvaliteten af vores indkøb og også selve forhandlerteknik.
Det er klart at vi skal beholde ønskede spillere i truppen, også at vi skal spare, men man kan også være lidt for nærig i forhandlinger og når man måske fortryder så er det for sent.

Venter spændt på transfer og på næste sæson som forhåbentlig bliver lige så god som den foregående.

+1 Besvar
Profilbillede
#5
Sendt ind d.31.05.2017, kl 15:15:16
Torben/Casual(via web)

Europa Cup: Klart godkendt, selv om Brøndby var ved at snuble mod skotterne. Siden blev Hertha slået samlet hvilket var en meget flot præstation mod et bundesligahold, som sluttede nr. 6 i denne sæson. Kampen mod grækerne kunne være blevet spændende, men der mangler den sidste klasse i forsvaret. Karakter 10 på den gamle skala

Pokalen: Så tæt på, men alligevel så langt fra. En tabt finale, som kunne vindes, men blev tabt på individuelle fejl. Inden da havde BIF slået 2 andre stærke Superligahold ud, endda 2 gange i det mørke Jylland, det er klasse. Karakter 10 på den gamle skala.

Ligaen: Et forvandlet Brøndby hold, har spillet langt over det niveau vi kunne forvente. Ja, det var skønhedspletter og især sæsonafslutningen blev en smule skuffende. Tydeligt der nu er en plan med spillet, holdet og spillerne har løftet sig, alt sammen meget positivt. 2. plads er meget mere end vi kunne forvente og mesterskabsspillet var aldrig i fare. Ligaen bød på mange flotte kampe og sejre. Karakter 10, det trækker især ned, at man tabte alt for mange kampe, da sølvet var hjemme.

Alt i alt en 10`er sæson. En sæson der har bevist, at kan spillerne og træneren holde samme niveau, så er Brøndby atter et hold, der spiller med om guldet og med en smule held, kan snige sig med i et EL gruppespil.

+2 +1 Besvar
Profilbillede
#6
Sendt ind d.31.05.2017, kl 15:40:55
Porstmand Per(via web)

10 er det samme på den gamle og den ny skala :-)

Jeg er generelt enig med den positive bedømmelse, men lad mig tage de negative briller på et øjeblik:

Efter min mening har mangler der over en halv start 11er. Rønnow, Pukki og Larsson bør sælges nu. 4 mand er kontraktudløb. Og Hermansson og især Sikosek er for dårlige.

Det giver en startopstilling i øjeblikket der hedder:

Mangler
Crone - Mangler - Röcker - Mangler
Nørgaard
Kalmar - Mangler
Mukhtar
Mangler - Wilczek

..og en temmelig tynd bænk. Og så antager jeg endda at Crone og Kalmar får et gennembrud i næste sæson.

Nogle af ungdomsspillerne ser lovende ud (Nilsson, Kabongo), men der bliver nok travlt i løbet af sommeren. Jeg tvivler på at det kommer til at gå lige så godt i næste sæson, men håber naturligvis at jeg tager fejl. I det mindste bliver det ikke kedeligt!

+1 Besvar
Profilbillede
#7
Sendt ind d.31.05.2017, kl 23:41:34
Iver(via web)

Meget godkendt sæson, er enig med Torben. Vi har enkelte udfald undervejs i kampene, men det jeg har lagt mest mærke til er, at vores topniveau er styrket.

- vi spiller stort set lige op med ps&e, nemlig i 8 ud af 10 halvlege (1. halvleg i kampen hvor Kusk scorer er vi dårlige, og så havde vi også lidt problemer i 1-1-kampen i Brøndby og manglede også lidt i 2. halvleg i kampen hvor Verbic scorer i Brøndby)

- vi taber ingen kampe mod fcm før efter vi har sikret os 2.pladsen og pokalfinalen. I de 4 vigtige kampe får vi 3 sejre, og vi banker 10 mål ind (og lukker til gengæld 7 ind). Bortset fra en enkelt sejr på 3-1 under Thomas Frank har jeg aldrig set os skabe så mange chancer mod et normalt så stærkt hold.

- vi gør også rent bord mod Aalborg og ågf

Til gengæld har vi så smidt en masse dumme points mod hold vi bare SKAL slå: Lyngby, Viborg, Odense, Horsens og Esbjerg.

Vi har mange kampe hvor vi laver gode omstillinger, men hvor vi løber offside - det skal vi kunne justere, for det er et af vores gode våben (omstillinger).

Vores forsvar skal gøres bedre og spilles bedre sammen. Synes de generelt har gjort det rigtig fint, men vores VB er usikker. Sikosek har ikke startet godt, og Crone er jo bare ikke venstre back. Men stadig en spændende spiller.

Jeg tror vores midtbane bliver bedre hvis Nør kommer ned på 6'eren igen.

Målsætningen om top-5 synes jeg er ok. Før sæsonen frygtede mange at vi kun ville blive nummer 7 pga. ny træner osv. Og selvom vi måske har det 3.højeste budget, så husk på, at Zorniger overtog en trup hvor en del af dette budget gik til bl.a. Kahlenberg og Austin - selvom ingen af dem spillede en stor rolle (Austin først da vi reelt havde sikret os 2.pladsen).

Det er mange år siden vi så hurtigt har løftet vores niveau og underholdningsværdi. Vi kan ikke løfte os lige så meget igen næste år, men hvis vi lander 2-3 rigtig gode spillere kan det gøre en kæmpe forskel. Vi skal have få men gode spillere. Spillere der kan gøre de andre spillere bedre, som vi så med Mukhtar der var med til at få Hjulsager i gang igen. Da vi vandt DM i 2001-2002 havde vi ikke fået mange nye, men vi fik Mads Jørgensen samt Niznik retur fra leje, og de var bare klar fra dag 1, og vores sløve forår var glemt efter premierekampen (5-0 mod ågf).

Vores selvforståelse som tophold er tilbage. Modstanderne frygter at rende ind i vores maskine, og ingen hold har stadig knækket koden til hvordan man slår os. Vi skal bare minimere vores fejl, så kommer der færre af de dumme kampe.

+5 +1 Besvar
Profilbillede
#8
Sendt ind d.01.06.2017, kl 12:19:23 som svar til #5 af Torben/Casual
Saxen73(via web)

Europa Cup: Klart godkendt, selv om Brøndby var ved at snuble mod
skotterne. Siden blev Hertha slået samlet hvilket var en meget flot
præstation mod et bundesligahold, som sluttede nr. 6 i denne sæson.
Kampen mod grækerne kunne være blevet spændende, men der mangler

What? Der var sgu da ingen Europa cup. Vi kom jo ikke i gruppespillet, men blev slået ud inden!!

Desuden har vi flyttet os en del siden sidste år, MEN det er virkelig en skandale at ende 22 points efter fck. Pinligt, hvis man som Zorninger taler om danmarksmesterskabet til næste år.

+1 Besvar
Profilbillede
#9
Sendt ind d.01.06.2017, kl 12:37:10 som svar til #8 af Saxen73
webmikkel(via web)

det er virkelig en skandale at ende 22 points efter fck.

Comeon Sax. At pse smadrer superligaen med 84 point og derfor har mange point ned til nr. 2 kan da ikke være en skandale for os.

+2 +1 Besvar
Profilbillede
#10
Sendt ind d.01.06.2017, kl 12:39:38 som svar til #8 af Saxen73
Andy Pipkin(via web)

Desuden har vi flyttet os en del siden sidste år, MEN det er
virkelig en skandale at ende 22 points efter fck. Pinligt, hvis man
som Zorninger taler om danmarksmesterskabet til næste år.

Det er sikkert mig, der har misset noget, men hvor har Zorniger talt om, at vi skal blive mestre næste år?

+3 +1 Besvar
Profilbillede
#11
Sendt ind d.01.06.2017, kl 13:39:53 som svar til #9 af webmikkel
Saxen73(via web)

det er virkelig en skandale at ende 22 points efter fck.

Comeon Sax. At pse smadrer superligaen med 84 point og derfor har
mange point ned til nr. 2 kan da ikke være en skandale for os.

Så er vi da heller ikke gode nok. Vi bliver da nød til at kigge på dem, hvis vi skal gøre os håb om mesterskabet!!

+1 Besvar
Profilbillede
#12
Sendt ind d.01.06.2017, kl 20:26:51 som svar til #11 af Saxen73
webmikkel(via web)

Nej, det er korrekt Sax. Vi er ikke gode nok til at vinde mesterskabet, hvis pse igen får 84 point i næste sæson.

+4 +1 Besvar
Profilbillede
#13
Sendt ind d.01.06.2017, kl 21:30:48 som svar til #11 af Saxen73
Iver(via web)

Comeon Sax. At pse smadrer superligaen med 84 point og derfor har
mange point ned til nr. 2 kan da ikke være en skandale for os.

Så er vi da heller ikke gode nok. Vi bliver da nød til at kigge på
dem, hvis vi skal gøre os håb om mesterskabet!!

Kan det tænkes, at vi måske "kun" ville være 12-15 points efter dem såfremt vi ikke havde sparet en masse spillere og nedprioriteret ligaen til fordel for pokalturneringen?

+4 +1 Besvar
Besvar tråden

BLOK4.dk

Profilbillede
Du er ikke logget ind

Formatteringstips

Der understøttes følgende simple formatteringsmuligheder.

  • **Fed skrift**
  • __Understregning__
  • //Kursiv//
  • --Slettet--

Senest på debatten

i dag, kl 14:52:08: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 08:56:19: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 08:05:51: Aijo har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 02:37:26: hellinnorth har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 19:31:50: Aarup har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 18:43:46: Freddi har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 11:11:36: Emil RD har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 10:40:12: Castor har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:47:23: Farisæren har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:45:24: Puma har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:37:45: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 08:46:59: henrikTS har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 23:12:34: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 22:41:14: Iver har oprettet en ny tråd Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 21:55:36: bobas har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

i forgårs, kl 21:50:45: bobas har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

i forgårs, kl 07:57:56: Kapper har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 14:53:16: Iver har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 13:51:42: ROM har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 13:47:07: ROM har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.12.10.2017, kl 16:58:36: Kapper har oprettet en ny tråd blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.12.10.2017, kl 12:13:40: Administrator har kommenteret i tråden blok4.dk update

d.04.10.2017, kl 22:21:19: Jakobb har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 13:42:08: CVST har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 13:40:38: CVST har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 11:24:57: Puma har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 09:36:46: Aijo har oprettet en ny tråd Optimal startformation

d.02.10.2017, kl 19:47:16: CVST har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:44:42: Jakobb har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:22:00: Aijo har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:18:52: Aijo har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:14:54: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 14:48:32: Torben/Casual har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 12:06:38: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 11:06:43: Torben/Casual har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 10:41:54: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 09:07:30: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 09:06:44: Puma har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 08:57:47: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.01.10.2017, kl 22:27:21: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.01.10.2017, kl 07:39:59: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.30.09.2017, kl 09:54:26: Puma har oprettet en ny tråd Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.26.09.2017, kl 10:19:42: Iver har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.25.09.2017, kl 14:08:20: kewell har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.25.09.2017, kl 08:19:21: bobas har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 22:11:12: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 17:13:10: Iver har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 16:09:26: the_wrong_ghost har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.23.09.2017, kl 21:20:39: Capper har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.23.09.2017, kl 09:41:34: Hans har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

Miniskakt

23:30 Mandriel/Oliver

[formatformat.dk]

Et ganske spændende longread i tre dele.


22:43 Jakobb

Inden kampen overvejede jeg odds ca 20 på Maribor.. "Et longshot, men for højt sat"...


22:41 Black Francis

En såkaldt "ekspert" havde udtalt, st han troede på få mål i Maribo - Liverpool, for hjemmeholdet var stærke defensivt. Hmm...


22:40 Black Francis

Wow... Liverpool vandt 7-0....


22:38 Jakobb

Næsten 4 mål i snit.. Fremragende aften.