B4 logo - den vrede koala
Cute (efterfulgt af et manisk smil)
AZ

Debat

Profilbillede
Oprettet: d.03.04.2017, kl 10:40:19 Seneste opdatering: d.05.04.2017, kl 13:27:27
Tårn 28(via mobil)

Austin

Synes dæleme han fortjener en hyldest. Han har vist hvad ydmyghed og flid betyder. Ligesom Wilczek, så var der mange der ikke havde levnet ham mange chancer under AZ.
Jeg havde en tro på Wilczek, men ærligt: havde fuldstændig afskrevet Austin. Han kan godt se lidt tung ud på banen, men synes faktisk det er sjældent han decideret bliver sat. Selv afleveringerne op i banen kan han levere.
Gårsdagens opstilling kunne meget vel være idealopstillingen resten af foråret.

Og en fin måde at afslutte hans tid i BIF på. For kan ikke se det giver mening med en ny kontrakt:
1. Nør er fremtiden på 6'eren. Fint han får udviklet andre parametre ved at prøve 8'eren, men det er på 6'eren han virkelig træder frem.
2. Tvivler på Austin vil gå så meget bed i løn, som en reservestatus vil kræve.

+5 +1 Besvar

12 kommentarer

Profilbillede
#1
Sendt ind d.03.04.2017, kl 11:06:58
William(via web)

Argumenter FOR ny kontrakt til Austin:

- Han har nået en alder hvor den løn han kan hæve andre er betydelig mindre end den han fik da han underskrev den nuværende kontrakt. Han virker desuden også ret tilfreds i klubben og på holdet.

- Vi skal sandsynligvis allerede skifte halvdelen af vores nuværende 4-mandsmidtbane da både Mukhtar og Phiri nok er væk næste sæson. Derfor kunne det være fint at holde Austin ½-1 år mere.

- Nør gør det altså (også) rigtig godt på 8'eren og er vel forårstopscorer for os? Den bedste midtbanekonstellation (både spille- og resultatmæssigt) siden Hjulsagers afgang har da også være med Austin på 6'er og Nør på 8'er.

+4 +1 Besvar
Profilbillede
#2
Sendt ind d.03.04.2017, kl 11:45:31 som svar til #1 af William
kewell(via web)

Der skal nok være et par Championship klubber der kan give ham en fornuftig løn, så jeg tror ikke, at vi skal forvente, at vi kan halvere hans løn, og han så bare gladeligt takker ja.

Spillemæssigt har han vist sin berettigelse, men som Tårn 28 siger, så er Nør fremtiden på 6'eren, hvorfor en forlængelse med Austin virker mere end kompliceret at få igennem.

Man kan jo anskue hele trupsammensætningen som et puslespil.
Hvem har første prioritet? Kan man ikke beholde ham, jamen så åbner det op for nogle andre.

Som flere modstandertrænere åbenhjertigt har meldt ud, så går 90% af alt vores offensiv gennem Mukhtar.
Derfor er han selvsagt "Friend number 1".
Han må og skal være prioriteten at få en aftale med, hvilket betyder, at vi skal strække os, så langt vi kan for hans signatur.
Så hans situation vil unægteligt påvirke et væld af de øvrige mulige forlængelser, herunder også Austins.

+1 Besvar
Profilbillede
#3
Sendt ind d.03.04.2017, kl 12:24:07 som svar til #2 af kewell
William(via web)

Vi behøver måske heller ikke halvere hans løn, men han fylder trods alt 32 til sommer og har måske ikke lyst til at flytte osv for lidt ekstra løn.

Mukhtar og derefter Phiri er helt sikkert prioriteret højere. Phiri virker dog usandsynlig, både pgs agent snak og så at man stadig ikke har en aftale i hus.

Mukhtar bliver også svær, både pga lønkrav + transfer pris og så at han har været SÅ god at større klubber vil være efter ham.

Derfor er det ikke urealistisk at tro at vi skal finde to nye erstatning der. Og skulle det være tilfældet ville det måske være rart ikke at skulle skifte 3 (dvs 75%) af midtbanen i den korte sommer pause med EL kval osv.

+1 Besvar
Profilbillede
#4
Sendt ind d.03.04.2017, kl 13:14:48 som svar til #3 af William
kewell(via web)

Jeg tror du har ret i, at evt. afgange til Mukhtar og Phiri, vil øge chancerne for, at Austin bliver.
Jeg er tror dog ikke rigtigt på det, primært pga. at Nørgaard uden tvivl er den fremtidige 6'er.
Så det vil i min optik være lidt af en nødløsning, at forlænge med Austin.
Men jeg må omvendt også erkende, at jeg er vild med Austins attitude, og tror han er en god mand for truppen.
I sidste ende, tror jeg dog han er for dyr, at beholde, når han primært vil fungere som reserve for Nør, eller som alternativ, hvis vi mangler kvalificerede 8'ere, hvor vi som nu, så skubber Nør frem.

+1 Besvar
Profilbillede
#5
Sendt ind d.04.04.2017, kl 07:56:48
bobas(via web)

Jeg synes at Austin er en god spiller, men når det er sagt så vil jeg minde jer om at han har spillet kun et par kampe siden efteråret og det kan man ikke bedømme ham på.
AZ har ikke brugt ham fordi han var ikke god nok og så tjener han vist over 2 millioner kroner. Lige nu bliver han brugt fordi vi har ikke nogen anden. Han gør det godt, men hvis det skal passe lønmæssigt så skulle han få 500 tusinde og ikke 2 millioner.

+1 Besvar
Profilbillede
#6
Sendt ind d.04.04.2017, kl 09:07:17 som svar til #5 af bobas
HPH(via web)

Jeg medgiver at han ikke har spillet mange kampe, men i min optik var det tydeligt at han i starten af sæsonen ikke forstod hvordan vores modpres skulle fungere.

De sidste par kampe - hold da kæft hvor har han fat i den lange ende. Han oversatser ikke længere, han kommer ikke for sent.

Han holder derimod sin position, han forstår præcis hvornår han skal støde frem, og han giver en masse ro til sine holdkammerater. Han flagrer ikke som vi indimellem ser Holst gøre.

Vi har snakket om hvilke af vores spillere der kunne passe ind i AZ's spillestil, og om Kahlenberg ville være aktuel. Jeg må sige at jeg er super positiv over Austins udvikling, og jeg mener bestemt vi skal forsøge at forlænge med ham.

Phiri og Mukthar er højere prioriteret - men så længe Austin kan sidde på bænken i et halvt år og alligevel have nok nosser til at kæmpe sig tilbage på holdet, så skal vi holde fast i ham!

Se på Crone hvor svært det er at komme ind udefra, uden at skulle vise alle at man er verdens bedste. Jeg tager hatten af for indsats, indstilling og energi!

+6 +1 Besvar
Profilbillede
#7
Sendt ind d.04.04.2017, kl 15:47:54
Cherenkov10(via web)

Jeg synes helt sikkert, at vi skal beholde Austin. Han har præsteret rigtig godt på det sidste, så jeg ser ingen grund til at lade ham gå frivilligt. Vi er i en position, hvor vi kan risikere at miste mange nøglespillere til sommer, hvorfor vi selvfølgelig skal holde på de profiler, som vi kan. Som Austin spiller for tiden, så kan jeg ikke se, hvorfor han ikke skal kunne forblive fast, især fordi Nørgaard har gjort det så godt på 8'eren, at det sagtens kan forblive hans permanente plads.

Derudover er Austin en rutineret herre, der også kan gå forrest, hvilket er vigtigt på grund af vores mange unge folk.

+3 +1 Besvar
Profilbillede
#8
Sendt ind d.04.04.2017, kl 19:28:20
Cuenca(via web)

Havde også totalt afskrevet ham. Men hvilket comeback ! Og med Phiris og Mukthar forventede farvel til sommer bør det klart overvejes at forlænge et år med Austin, hvis ikke det meste af midtbanen skal forsvinde.

+2 +1 Besvar
Profilbillede
#9
Sendt ind d.04.04.2017, kl 20:58:35
Andrej1(via web)

Austin er ikke blevet yngre, men jeg synes han er blevet en my hurtigere. Hans indsats har man aldrig kunnet sætte en finger på, men tidligere har hans energi tit været krydret med gildende hjerneblødninger - nu meget sjældnere. Og hans jubel og attitude når der scores, er vel næsten alene forlængelse værd ...

Detalje: Har set Nør udnævne ham til den mest professionelle han har spillet sammen med ...

+5 +1 Besvar
Profilbillede
#10
Sendt ind d.05.04.2017, kl 11:09:53
Aarup(via web)

Zorninger så ikke rigtigt Austins vej i efteråret, efter at han havde et meget dårligt indhop mod fcm 7 august.
Det var tydeligt at AZ ikke stolede på Austin og ikke turde skifte ham ind med mindre der manglede meget lidt af kampen.

Austin har smidt et par kilo og virker langt mere fit. Og så er han ikke overtændt som tidligere.
Syntes sgu det er sejt af sådan en halv-gammel spiller at tage skeen i den anden hånd, og begynder at spille på en anden måde blandt de unge midtbanespillere. Og som Nør også siger, så er Austin mega professionel.

Jeg har set mange reserveholdskampe og han har haft en helt fantastisk attitude. Jeg under ham virkelig den succes han har lige nu.

+7 +1 Besvar
Profilbillede
#11
Sendt ind d.05.04.2017, kl 11:40:20
danielmoe(via web)

Jeg er lidt ambivalent ift., om jeg tror, vi forlænger med Austin eller ej. Selv om Nørgaard må være Zornigers foretrukne på 6'eren, så er han reelt den eneste, vi kan bruge dernede (udover Austin). Der kommer både skader og karantæner i løbet af en sæson og med baggrund i, hvor godt Austin har præsteret på banen (og uden for banen med manglende tuderi over bænkpladsen), så tænker jeg, at en forlængelse virker som en god idé. Det eneste, der i min verden bør forhindre en forlængelse, er selvfølgelig hvilken løn han kræver, men primært hvilke andre spillertilgange der evt. bliver. Det kan være, Bech eller Zorniger har udset sig andre 6'ere eller 8'ere på ungdomsholdene eller som en transfertilgang.

Helt personligt er jeg dog MEGET for en forlængelse. Ja, han ser tung ud, men hans topfart er faktisk ret imponerende. Men jeg kan bare sindssygt godt lide hans attitude. Han er enormt hård i sit spil, hvilket formentlig også gør, at modstanderen nogen gange løber uden om ham, og han lader til at være en god personlighed at have i truppen.

+3 +1 Besvar
Profilbillede
#12
Sendt ind d.05.04.2017, kl 13:27:27
Jens - Yellow Madness(via web)

2,57 point i snit med Austin på banen (næstbedst er Crone med 2,10) - jeg har set bort fra dem med mindre end 10 kampe og Greko.

+2 +1 Besvar
Besvar tråden

BLOK4.dk

Profilbillede
Du er ikke logget ind

Formatteringstips

Der understøttes følgende simple formatteringsmuligheder.

  • **Fed skrift**
  • __Understregning__
  • //Kursiv//
  • --Slettet--

Senest på debatten

i dag, kl 14:52:08: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 08:56:19: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 08:05:51: Aijo har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i dag, kl 02:37:26: hellinnorth har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 19:31:50: Aarup har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 18:43:46: Freddi har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 11:11:36: Emil RD har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 10:40:12: Castor har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:47:23: Farisæren har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:45:24: Puma har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 09:37:45: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i går, kl 08:46:59: henrikTS har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 23:12:34: Iver har kommenteret i tråden Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 22:41:14: Iver har oprettet en ny tråd Kamptråd: Brøndby IF-SIF 4-1 (0-1)

i forgårs, kl 21:55:36: bobas har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

i forgårs, kl 21:50:45: bobas har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

i forgårs, kl 07:57:56: Kapper har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 14:53:16: Iver har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 13:51:42: ROM har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.13.10.2017, kl 13:47:07: ROM har kommenteret i tråden blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.12.10.2017, kl 16:58:36: Kapper har oprettet en ny tråd blok4.dk update (en brugers bemærkninger)

d.12.10.2017, kl 12:13:40: Administrator har kommenteret i tråden blok4.dk update

d.04.10.2017, kl 22:21:19: Jakobb har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 13:42:08: CVST har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 13:40:38: CVST har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 11:24:57: Puma har kommenteret i tråden Optimal startformation

d.04.10.2017, kl 09:36:46: Aijo har oprettet en ny tråd Optimal startformation

d.02.10.2017, kl 19:47:16: CVST har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:44:42: Jakobb har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:22:00: Aijo har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:18:52: Aijo har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 15:14:54: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 14:48:32: Torben/Casual har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 12:06:38: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 11:06:43: Torben/Casual har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 10:41:54: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 09:07:30: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 09:06:44: Puma har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.02.10.2017, kl 08:57:47: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.01.10.2017, kl 22:27:21: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.01.10.2017, kl 07:39:59: Iver har kommenteret i tråden Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.30.09.2017, kl 09:54:26: Puma har oprettet en ny tråd Optakt: Brøndby-Sønderjylland

d.26.09.2017, kl 10:19:42: Iver har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.25.09.2017, kl 14:08:20: kewell har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.25.09.2017, kl 08:19:21: bobas har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 22:11:12: Farisæren har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 17:13:10: Iver har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.24.09.2017, kl 16:09:26: the_wrong_ghost har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.23.09.2017, kl 21:20:39: Capper har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

d.23.09.2017, kl 09:41:34: Hans har kommenteret i tråden Optakt Hobro - Brøndby IF

Miniskakt

23:30 Mandriel/Oliver

[formatformat.dk]

Et ganske spændende longread i tre dele.


22:43 Jakobb

Inden kampen overvejede jeg odds ca 20 på Maribor.. "Et longshot, men for højt sat"...


22:41 Black Francis

En såkaldt "ekspert" havde udtalt, st han troede på få mål i Maribo - Liverpool, for hjemmeholdet var stærke defensivt. Hmm...


22:40 Black Francis

Wow... Liverpool vandt 7-0....


22:38 Jakobb

Næsten 4 mål i snit.. Fremragende aften.